Connect with us

Uncategorized

Ο τίτλος περνάει από τη Νεάπολη!

Ιωνικός και Ατρόμητος Περαιά κοντράρονται σήμερα (18.00 γηπ. Νεάπολης) στο ντέρμπι κορυφής του 9ου ομίλου!

Published

on

Στα γειτονικά ντέρμπι αυτό που παίζει μεγάλη σημασία για την κάθε ομάδα είναι το γόητρο, στοιχείο που δίνει κίνητρο στον εκάστοτε ποδοσφαιριστή να προσπαθήσει για το καλύτερο. Ωστόσο, στο σημερινό παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία του 9ου ομίλου ανάμεσα στον Ιωνικό και Ατρόμητο Πειραιά (18.00 γήπεδο Νεάπολης), πέραν του γοήτρου, κρίνεται σε μεγάλο βαθμό ο τίτλος. Πρόκειται για δυο από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου τις οποίες τις χωρίζει ένας βαθμός την κατάταξη. Συγκεκριμένα, ο Νικαιώτικος σύλλογος βρίσκεται στην 2η θέση μαζί με τον Αστέρα Βάρης έχοντας συγκεντρώσει 27 βαθμούς σε 13 παιχνίδια. Μάλιστα, από τη στιγμή που ανέλαβε τη τεχνική ηγεσία των «μπλε» ο Κώστας Παρθενίου, το ιστορικό σωματείο βαδίζει από το καλό στο καλύτερο.

 

Σε ότι έχει να κάνει με το συγκρότημα του Σταύρου Ηλιόπουλου, η αλήθεια είναι πως διανύει περίοδο. κρίσης καθώς μεσοβδόμαδα γνώρισε την ήττα-αποκλεισμό από το Κύπελλο Πειραιά (0-1 ΑΕ Μοσχάτου). Συν τοις άλλοις, η ομάδα των Καμινίων προέρχεται από την. γκέλα με τον Ολυμπιακό Λαυρίου την προηγούμενη εβδομάδα, κάτι που σημαίνει ότι η νίκη στο σημερινό ντέρμπι θα επαναφέρει την ηρεμία στις τάξεις του συλλόγου.

ΙΩΝΙΚΟΣ

Παρθενίου: « Ευκαιρία για κορυφή»

Με δυο απουσίες θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο οι Νικαιώτες, καθώς οι Ανδρεαδάκης και Αχλαδιώτης είναι τιμωρημένοι. Η αισιοδοξία είναι το συναίσθημα που πηγάζει στα ενδότερα του σωματείου. Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις που παραχώρησε ο τεχνικός των «μπλε», Κώστας Παρθενίου, τονίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής: « Είναι ευκαιρία να βρεθούμε στην κορυφή μετά από αρκετό διάστημα. Έχουμε δουλέψει όλη την εβδομάδα για το συγκεκριμένο παιχνίδι και πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμοι. Θα αναμετρηθούν δυο πολύ καλές και ποιοτικές ομάδες και από την πλευρά μας θέλουμε τη νίκη ώστε να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας αλλά και την διοίκηση που μας συμπαραστέκονται από την αρχή της σεζόν». Ερωτηθείς για τα στοιχεία που θα κρίνουν την αναμέτρηση ο νεαρός τεχνικός υπογράμμισε: «Θεωρώ ότι η ομάδα εκείνη που θα βρεθεί σε καλύτερη μέρα θα είναι και η νικήτρια του παιχνιδιού».

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλιόπουλος: «Χρειάζεται πειθαρχία και συγκέντρωση»

Από την πλευρά του, ο Σταύρος Ηλιόπουλος εμφανίστηκε λακωνικός υποστηρίζοντας: « Δεν είμαστε και στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, αλλά οφείλουμε να συνεχίσουμε. Πικραθήκαμε από την ήττα που γνωρίσαμε στο Κύπελλο αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θα προσπαθήσουμε αύριο (σ.σ. σήμερα) να επανέλθουμε στο δρόμο των επιτυχιών έχοντας ως στόχο να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο. Το συγκεκριμένο παιχνίδι χρειάζεται πειθαρχία και αυτοσυγκέντρωση». Ο έμπειρος προπονητής θα στερηθεί των υπηρεσιών των τιμωρημένων Θωμόπουλου και Νταλάκου όπως επίσης και των Πολυχρονίδη και Μαζαράκη που είναι τραυματίες

Κυριάκος Παντζαρίδης 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply