Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Ο ταλαντούχος Αντώνης Παπαβασίλης στον Πήγασο Αγίου Δημητρίου

Published

on

Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε το ΔΣ του Πήγασου Αγίου Διονυσίου.


Ξεκίνησε η θωράκιση της αμυντικής γραμμής! Η ομάδα μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει επίσημα την απόκτηση ενός από τους πλέον ταλαντούχους και ποιο εξελίξιμους κεντρικούς αμυντικούς του πειραϊκού ποδοσφαίρου τον υψηλόσωμο Αντώνη Παπαβασίλη!

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή 22 χρόνων με γεμάτες σεζόν αγωνιστικά και με σπάνια χαρακτηριστικά για την θέση του. Διαθέτει καλή τεχνική, δύναμη και φυσικά προσόντα που σίγουρα του δίνουν στοιχεία που ξεχωρίζει .

Ο Αντώνης Παπαβασιλης αγωνιζόταν στον Αργοναύτη για 4 χρόνια και τα λόγια για αυτόν είναι πολύ κολακευτικά. Η μεταγραφή είναι επιτυχία για την ομάδα μας καθώς πολλές ομάδες έδειξαν το ενδιαφέρον τους για τον νεαρό στόπερ που τελικά θα φορέσει τα μπλε της ομάδας μας!

Η διοικηση της ομάδας μας ευχαριστεί θερμά το Δ.Σ. του Αργοναύτη και τον κ. Ξανθόπουλο Γιώργο για την άψογη συνεργασία και ενέργειες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του ποδοσφαίριστη καθώς υπήρχαν πολλές προτάσεις για τον παίκτη. Αντώνη καλώς ήρθες στην οικογένεια μας! Σου ευχόμαστε υγεία πάνω από όλα και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας! Η ομάδα μας θα ανακοινώσει επίσημα και επόμενες μεταγραφικες κινήσεις πάντα με γνώμονα το καλό της ομάδας και την εξέλιξη της με ποδοσφαιριστες με κίνητρο.