Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Ο Τριφυλλιακός 2-1 τον Πανιώνιο Καισαριανής που φωνάζει για την διαιτησία

Published

on

Σε ένα ματς με μεγάλη ένταση και πολλά νεύρα με 4 κόκκινες κάρτες, ο Τριφυλλιακός νίκησε τον Πανιώνιο Καισαριανής με 2-1.

Εφτασε έτσι τους 16 βαθμούς και είναι στην 5η θέση, ενώ ο Πανιώνιος έμεινε στους 9 και είναι στην 11η θέση μαζί με τα Πετράλωνα.

Οι φιλοξενούμενοι πάντως εξέφρασαν πολλά παράπονα για την διαιτησία, βγάζοντας μάλιστα και σχετική ανακοίνωση.

Μόλις στο 8′ ο Πανιώνιος έμεινε με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Απέργη με απευθείας κόκκινη κάρτα. Στο 27′ ο Γεωργίου έκανε το 1-0, ενώ ο ίδιος παίχτης στο 73′ πέτυχε το 2-0. Στο 82′ ο Πανιώνιος κέρδισε πέναλτι, με τον Κααλεπουδάκη να αποβάλλεται με 2η κίτρινη κάρτα. Ο αριανός το εκτέλεσε εύστοχα και μείωσε σε 2-1. Στο 88′ ο Τριφυλλιακός έμεινε με 9 παίχτες λόγω αποβολής του Πανταζή με 2η κίτρινη, ενώ μετά τη λήξη είδε την κόκκινη κάρτα ο Διονυσόπουλος των φιλοξενουμένων για διαμαρτυρία.

ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ: Κατσιγίνης, Τσιάτσιος, Καλεπουδάκης, Παρδάλης, Κατσαρός, Πανταζής, Μαλέλλι (77′ Παπαδόπουλος), Χάνι, Γεωργίου, Σαντικάι, Μακρής (46′ Παυλόπουλος).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ): Χάλαρης, Ελ Χελουί, Μελίγος (75′ Ντόκος), Απέργης, Λιάπας, Παριανός, Διονυσόπουλος, Μπαρμπαλιάς (46′ Νομικός), Γκόφας (46′ Βουτζαλής), Χατζηστεφάνου, Ασωνίτης.