Connect with us

Ο Φαμέλης Γενικός Διευθυντής στον Αστέρα Βάρης

Published

on

 

Την πρόσληψη του παλαίμαχου άσου της ΑΕΚ Γιώργου Φαμέλη, για τη θέση του γενικού διευθυντή, ανακοίνωσε ο Αστέρας Βάρης: «Ο ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΕΡΑΣ Βάρης με χαρά ανακοινώνει την πρόσληψη του Γιώργου Φαμέλη, ως Γενικό Διευθυντή της ομάδας. Ο Γιώργος Φαμέλης (έτος γέννησης 1967), θα βοηθήσει με την εμπειρία του στην οργάνωση της πρώτης ομάδας και στην ακόμα καλύτερη λειτουργία των Ακαδημιών του Αστέρα.

Η επιλογή του Γ. Φαμέλη έγινε με γνώμονα την αξία, την προσωπικότητα, το ήθος του και τη γνώση του για την ομάδα καθώς και ότι ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά σε ομάδες του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης και είναι κάτοικος της περιοχής.

Ως ποδοσφαιριστής ο Γιώργος Φαμέλης είχε πλούσια καριέρα. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στον Α.Ο. Βουλιαγμένης και το 1988 πήγε στην ΑΕΚ.Αγωνιζόταν στη μεσαία γραμμή και ήταν μέλος της μεγάλης ΑΕΚ του Ντούσαν Μπάγεβιτς, που κατέκτησε πρωταθλήματα στις αρχές της δεκαετίας του ’90.

Το 1993-94 αγωνίστηκε στον Πανιώνιο ενώ στο τέλος της καριέρας του έπαιξε στον Παναιτωλικό, τον οποίο βοήθησε να ανέβει στη Β΄ Εθνική το 1995-96. Ο Γιώργος Φαμέλης μέχρι πέρυσι εργαζόταν στο τεχνικό τιμ της ομάδας του Πανιωνίου ως ανιχνευτής ταλέντων (σκάουτερ), με μεγάλη επιτυχία αφού πολλοί ποδοσφαιριστές που αυτός πρότεινε, διαπρέπουν στη Σουπερ Λίγκα.

Ακόμα δούλεψε στην Εθνική Ελλάδος ως συνεργάτης του Σάντος και προπονητής στις μικρές εθνικές ομάδες»

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply