Connect with us

Uncategorized

Ο “Φονέας” 2-0 τον Αστέρα Μαγούλας(φωτο)

Published

on

Σε ένα κακό από πλευράς θεάματος παιχνίδι, με κυρίαρχα στοιχεία του να αποτελούν οι δυνατές μονομαχίες, ο ΑΠΟ Φωστήρ πήρε σημαντική νίκη απέναντι στον Αστέρα Μαγούλας με 2-0. Με αυτό το «τρίποντο» το ιστορικό σωματείο αναρριχήθηκε περισσότερο στο βαθμολογικό πίνακα καθώς πλασαρίστηκε στη 4η θέση. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του παιχνιδιού στην βασική σύνθεση των «κιτρινόμαυρων» βρισκόταν ο Σπύρος Δωροβίνης, ωστόσο ο έμπειρος μέσος αισθάνθηκε ενόχληση στη μέση με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί και τη θέση του να πάρει ο Νίκος Στάμος. Η συγκεκριμένη συγκυρία ωστόσο βγήκε σε καλό για την ομάδα του Ταύρου.

 

Τις φάσεις ο Αστέρας – Την ουσία ο «Φονέας»

 

Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο γήπεδο και έφτασαν κοντά στο γκολ μόλις στο 5′. Ο Ηλίας Κάμπας επιχείρησε το σουτ όμως η μπάλα βρήκε την εξωτερική πλευρά των διχτύων. Το συγκρότημα του Αντώνη Πριόνα απάντησε 10′ αργότερα, όταν ο Δημητριάδης, που εκμεταλλεύτηκε το λάθος υπολογισμό του Τσώνη, πέρασε τον Μπότο όμως βγήκε αρκετά πλάγια και το σουτ που έπιασε δεν βρήκε στόχο. Στο 30′ ο Τριάντος από αριστερά «έκοψε» τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι στον Χρυσάφη που έπιασε το σουτ, όμως ο Μπότος πραγματοποίησε εκπληκτική επέμβαση σώζοντας την ομάδα του από τυχόν παραβίαση. Στο 40′ οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ. Μέτα από έμμεσο που κέρδισε ο Μπούμπας, ο Νίκος Στάμος έστρωσε την μπάλα στον Ηλιά Κάμπα ο οποίος με ωραίο σουτ νίκησε τον Μητσέα γράφοντας το 1-0.

 

Ιδανική εκκίνηση

 

Το β’ μέρος ξεκίνησε με τον πλέον ιδανικό τρόπο για την ομάδα του Κώστα Ψυρόπουλου, καθώς στο 50′ οι «νεοφώτιστοι» σημείωσαν και δεύτερο τέρμα. Μετά από διώξιμο του Στρατομήτρου, η μπάλα έφτασε στο Νίκο Στάμο. Ο μέσος του Φωστήρα δεν χρονοτρίβησε καθόλου, και επιχείρησε αμέσως το σουτ με τη μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια να καταλήγει τα δίχτυα του Μητσέα για το 2-0. Μετά από 1′, οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν μπει στο ματς, όμως ο Τριάντος σημάδεψε το δοκάρι του Μπότου. Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι κράτησαν το υπέρ τους σκορ  με το 2-0 να μένει μέχρι τέλους

ΑΠΟ ΦΩΣΤΗΡ (Κώστας Ψυρόπουλος): Μπότος, Μπιλίτσης, Πεταυράκης, Τσώνης, Παραράς, Μπούμπας, Μπούκουρης, Τασουλής (74′ Ψαρρής), Στάμος (64′ Καλλέργης), Βαβάτσικος (90+1 Κούτρος), Κάμπας.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ (Αντώνης Πριόνας): Μητσέας, Τριάντος (56′ Μπουγιάς), Οικονομόπουλος, Στρατομήτρος, Μπιμπίρης (62′ Αλεξίου), Έβερετ (76′ Παγώνης), Κορνελάτος, Μπέχλης, Ιατρού, Χρυσάφης, Δημητριάδης.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply