Connect with us

stoplekto

Ο Φωστήρας Καισαριανής είναι ακόμα εδώ

Published

on

Ο Φωστήρας Καισαριανής υποδεχόταν τον Κεραυνό Αγίας Βαρβάρας σε ένα παιχνίδι τεραστίου βαθμολογικού ενδιαφέροντος αφού οι δύο ομάδες ήθελαν το τρίποντο για την παραμονή. Ο σύλλογος της Καισαριανής πήρε τελικά την νίκη 1-0 στέλνοντας στα…τάρταρα τους φιλοξενούμενους που είδαν αρχικά τον Αντωνιάδη στο 33′ να σημαδεύει το δοκάρι του Τσάκα. Ο Κεραυνός ήθελε την ισοπαλία για να πάει στα μπαράζ, όμως το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Χρήστου Γαλανάκη στο 67′ τους στέλνει στην Γ’ κατηγορία ενώ οι κιτρινόμαυροι που έπιασαν τους 21 βαθμούς και υπερέχουν στην ισοβαθμία. Τελευταία αγωνιστική ο Φωστήρας παίζει στην έδρα της αδιάφορης Αλσούπολης ενώ η ομάδα της Αγίας Βαρβάρας υποδέχεται τον φορμαρισμένο Αττικό που μάχεται για την άνοδο με τα Πετράλωνα.

Διαιτητές: Γαβρίλης, Καραγιαννίδης, Κωστούλας Χ.

Φωστήρας: Γαλανάκης Α., Αλιμέτα, Χατζηγεωργίου, Τσιρογιάννης, Τσάκαλος, Σφυρής, Διγενής (87′ Λιόκαυτος), Αντωνιάδης, Ιωαννίδης (56′ Καρυοφύλλης), Γαλανάκης Χ., Σακελλαρόγλου (63′ Καραγιώργος).

Κεραυνός: Τσάκας, Κόκκαρης (78′ Μιάρης), Γολίδης, Καρύδης, Τσιγγόπουλος, Αθανασίου Δ. (78′ Πιτσιάβας), Γκουτσούλας, Αθανασίου Β., Σταύρου Α., Σταύρου Π., Αποστολόπουλος (58′ Δημητρίου).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply