Connect with us

8ος Όμιλος

Ο.Φ. Ιεράπετρας-ΠΟΑ 0-0

Published

on

Ισόπαλο με σκορ 0-0 έληξε το παιχνίδι στο “Βουζουνεράκειο Στάδιο” ανάμεσα σε ΟΦΙ και ΠΟΑ για την 16η αγωνιστική του 8ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, σε μια αναμέτρηση η οποία διεξήχθη κάτω από πολύ έντονο αέρα.

Η ένταση του αέρα δεν βοήθησε καθόλου τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων κάτι που φαίνεται, πέρα από το τελικό αποτέλεσμα, και από τις κλασσικές ευκαιρίες που ήταν λιγοστές.

Μετά από τον βαθμό που μοιράστηκαν ΟΦΙ και ΠΟΑ, οι Ιεραπετρίτες έφτασαν τους 19 και οι Ατσαλενιώτες του 18 και συνεχίζουν να βρίσκονται στην 5η και 6η θέση αντίστοιχα.

Στον αγωνιστικό χώρο καλύτερος παρουσιάστηκαν οι “ασπρόμαυροι” του Γιάννη Μάγγου που είχαν την κατοχή της μπάλας στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού.

Στο πρώτο μέρος σύμμαχος τους ήταν και ο υπέρ του αέρας που δυσκόλευε ακόμη περισσότερο το έργο των ποδοσφαιριστών του Μανώλη Σουτζή.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το γεγονός πως στο πρώτο 45′ λέπτο ο ΠΟΑ δεν δημιούργησε ουσιαστικό κίνδυνο για την εστία του Πρίφτη, ενώ στην αντίπερα όχθη οι γηπεδούχοι είχαν μια πολύ καλή ευκαιρία στο 37′ με το σουτ του Κορέτα να κοντράρει και να φτάνει στον Πηγιάκη που έβγαλε την σέντρα προς τον Κορέτα ο οποίος εκ νέου απείλησε κάνοντας την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι με τον Παπαδάκη δίχως πρόβλημα να μπλοκάρει.

Τα τελευταίο οκτώ λεπτά πέρασαν δίχως κάτι το αξιοσημείωτο με τους 22 ποδοσφαιριστές να φεύγουν για τα αποδυτήρια με το “λευκό” 0-0.

Στην επανάληψη, παρά το γεγονός πως ο ΠΟΑ είχε με την σειρά του τον αέρα με το μέρος του δεν απείλησε σοβαρά τον ΟΦΙ, παραμένοντας σε παθητικό ρόλο θέλοντας να κλείσει τους χώρους και να περιμένει μια αντεπίθεση μήπως βρει κάποιο τέρμα. Βασικός λόγος και οι πολλές απουσίες που είχε ο Μανώλης Σουτζής καθώς μην ξεχνάμε πως ταξίδεψε στην Ιεράπετρα δίχως τους Ρουμπάκη, Τριανταφύλλου, Χατζηανδρέου και Καρβελά, σημαντικότατα γρανάζια στην μηχανή του ΠΟΑ.

Τέσσερις καλές ευκαιρίες κατέγραψαν οι δύο ομάδες στο 2ο 45′ λέπτο.

Στο 57′ πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΙ με την εξαιρετική σέντρα του Καραγιάννη από τα δεξιά, στον αμαρκάριστο Ντιατά ο οποίος μέσα από την μικρή περιοχή δεν σημάδεψε σωστά και έστειλε την μπάλα άουτ.

Δώδεκα λεπτά μέτα, σέντρα σουτ του Παπαδομιχελάκη, πολλά μέτρα εκτός περιοχής, όπου θέλησε να κρεμάσει τον Πρίφτη, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από οριζόντιο δοκάρι.

79ο λεπτό, πολύ δυνατό σουτ του Πηγιάκη, με τον Παπαδάκη σταθερά να μπλοκάρει.

Στο 85′, γκολ για τον ΟΦ Ιεράπετρας, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να το ακυρώνει. Ο Κορέτα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα όμως υποδέχθηκε επιθετικό φάουλ πάνω στον Παπαδάκη. Διαμαρτύρονται πολύ εντόνα οι γηπεδούχοι για αυτή την φάση, ωστόσο δεν άλλαξε κάτι.

Τελικό αποτέλεσμα 0-0 με τους δύο μονομάχους να παίρνουν από έναν βαθμό, έναν σημαντικό βαθμό ενόψει της τελικής ευθεία.

ΟΦ Ιεράπετρας (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Πηγιάκης, Δερμιτζάκης, Μίγγας, Τζελέπης, Μπιταξής, Μπλέντι,Καραγιάννης, Ντιατά, Παπαδόπουλος, Κορέτα

ΠΟ Ατσαλένιου (Μανώλης Σουτζής): Παπαδάκης, Βρετός, Πατινιώτης (55′ λτ. Χαμαλάκης), Παπαδομιχελάκης, Πετράκης, Τζανής, Γιαλυτάκης, Χαρίτος, Λυδάκης, Ντάμπος, Φραγκιαδάκης