Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ο Χέλμης έριξε στο «καναβάτσο» το Χαλάνδρι

Published

on

Ο ΑΟ Περιστερίου έχοντας μπροστάρη τον Σταμάτη Χέλμη ανέτρεψε τα δεδομένα στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε την νίκη 2-1 κόντρα στην ΑΕ Χαλανδρίου στον Ήφαιστο. Ο αρχηγός των ‘ροσσονέρι’ πέτυχε δύο υπέροχα γκολ και εδραίωσε την ομάδα του στην δεύτερη θέση με 45 βαθμούς. Αντίθετα, οι ‘πράσινοι’ υπέστησαν την δέκατη φετινή ήττα, έπεσαν στην 13η θέση παραμένοντας 28 πόντους και είδαν Πεύκη-Ιάσονα να τους προσπερνούν κατά ένα πόντο.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι και στο 16′ απείλησαν με τον Σκούμα, όμως ο Λιώνης απομάκρυνε δύσκολα. Ο 25χρονος πορτιέρο δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο και στο σουτ του Τσίτσαρη στο 37′ και είδε την μπάλα να περνά μέσα από την αγκαλιά του για να ανοίξει το σκορ. Επιστρέφοντας από τα αποδυτήρια, οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και στο 58′ μετουσίωσαν σε γκολ την πίεση τους με το έξοχο σουτ του Χέλμη εκτός περιοχής να καταλήγει στο ‘παραθυράκι’ του Φάνη Κατσιούλη. Στο 64′ οι παίκτες του Δήμου Τσιμιλιώτη έχασαν τεράστια ευκαιρία για να πάρουν το προβάδισμα, καθώς ο Πατσιαβούρας πήρε το ριμπάουντ στην απόκρουση του Λιώνη σε σουτ του Σκούμα, αλλά από καλή θέση έστειλε την μπάλα άουτ. Τελικά, στο 70′ ο Χέλμης έγραψε το τελικό 2-1 με ωραίο σουτ στην γωνία ύστερα από πάσα του Καζιάνη και έξυπνη προσποίηση του Ντα Κόστα. Μάλιστα, στο 93′ ο Ψαράκης φεύγοντας στην κόντρα νικήθηκε με τα πόδια από τον τερματοφύλακα της ΑΕΧ σε ένα ανεπανάληπτο τετ α τετ για το 3-1.

Διαιτητές: Ευαγγέλου Α., Δόσης Μ., Κουντουρέλης Γ.

Περιστέρι (Κώστας Αρζένης): Λιώνης, Καζιάνης, Βενέτης, Μπούσκος, Γουβαλάρης, Παπαευθυμίου, Λιαγκόζης (68′ Ντα Κόστα), Κρούτη (84′ Μπούζας Θ.), Ψαράκης, Χέλμης (73′ Γκολφινόπουλος), Λειβαδάς.

Χαλάνδρι (Δήμος Τσιμιλιώτης): Κατσιούλης Φ., Λαζάρου (56′ Καγιώργης), Ζούνα (81′ Χατζηγρυπάρης), Θανόπουλος, Καρακάσης, Φελέκης, Λουκάς (76′ Κατσιούλης Α.), Τσίτσαρης, Πατσιαβούρας, Λειβαρτζινός, Σκούμας.

Photo: Sportifico.gr