Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ο Χολαργός κέρδισε τον Βοτανικό (1-0)!

Δεν… τελειώνει έτσι εύκολα!

Published

on

Αποτελεί από την αρχή της σεζόν την… ήρεμη δύναμη του 2ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ. Ο λόγος για τον Χολαργό ο οποίος δείχνει ικανός να διεκδικήσει τον τίτλο μετά τα τελευταία αποτελέσματα. Η ομάδα του Γιάννη Κουσάνα, η οποία έχει τις λιγότερες ήττες στο πρωτάθλημα (τρεις στον αριθμό), πέρασε από το Ρουφ επικρατώντας του Βοτανικού με 1-0 αποδεικνύοντας ότι διαθέτει την ποιότητα αλλά και το… τσαγανό για να πραγματοποιήσει φέτος την υπέρβαση.

 

Στο α’ μέρος το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με τις δυο ομάδες να προσπαθούν ως επι τω πλείστον να διαφυλάξουν τα νώτα τους. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι άρχιζαν δειλά-δειλά να κερδίσουν βήματα στο γήπεδο φτάνοντας κοντά στο γκολ στο 53′, όμως η κεφαλιά του Παπαδάκη σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Ξάνθου. Λίγο αργότερα ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να δημιουργήσουν απειλητική κατάσταση, όταν ο Σγάντζος εκτέλεσε το φάουλ όμως η μπάλα δεν έκανε το χατίρι στον έμπειρο επιθετικό αφού τράνταξε το δοκάρι του Τσαλίκη. Το σωματείο των βορείων προαστίων κέρδισε πέναλτι στο 78′ σε ανατροπή του Λαχανά. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σγάντζος ο οποίος αυτή τη φορά ευστόχησε χαρίζοντας το πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του. Διαιτητής ήταν ο Χαλδαίος με βοηθούς τους Γεωργή και Κουτσογιάννο.

 

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ: Τσαλίκης, Γιάνκολο, Ρούσας, Κατσούδας, Μπέρμπερι (84′ Σπυροπάλι), Ντάμας, Καρντάλι (80′ Φιλόπουλος), Παπαδάκης, Τσαγιάνης, Καράτι, Σκεύης (60′ Κασαπάκης)

 

ΧΟΛΑΡΓΟΣ: Ξάνθος, Χάλος, Σινοτρακάι, Σπυρόπουλος, Ταράτσας, Αναστασόπουλος (50′ Στεργιάκος), Γκόφας (70′ Λαχανάς), Τζέλι, Ξηντάρας, Σγαντζός (90′ Ψάλλας), Βλασερός.

Κ.Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply