Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ο Χρήστος Πιπίνης νέος προπονητής στους Αγίους Αναργύρους

Published

on

Ο Χρήστος Πιπίνης είναι ο νέος προπονητής των Αγίων Αναργύρων, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της ομάδας.

Ο πολύπειρος αμυντικός με σπουδαία καριέρα στα γήπεδα της Ελλάδας, αποσύρθηκε από την ενεργό δράση σαν ποδοσφαιριστής, και η διοίκηση αποφάσισε να του εμπιστευτεί το τιμόνι της ομάδας, εκτιμώντας τόσο την ποδοσφαιρική του ποιότητα όσο και το ήθος του.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ομάδας

Με αφορμή τον προγραμματισμό της ομάδας μας για τη νέα χρονιά, το Δ.Σ. του συλλόγου μας συναντήθηκε με ανθρώπους που διαχρονικά στηρίζουν οικονομικά και όχι μόνο την ομάδα ,συζήτησαν και αποφάσισαν ομόφωνα την ανάθεση της τεχνικής ηγεσίας στον ΧΡΗΣΤΟ ΠΙΠΙΝΗ.Ο Χρήστος τα τελευταία δύο χρόνια τίμησε με την παρουσία του ως ποδοσφαιριστής και αρχηγός την ομάδα μας, αλλά και ως προπονητής της K 18 .

Η ποδοσφαιρική του αξία είναι γνωστή σε όλους, τόσο στην ΕΛΛΑΔΑ όσο και στην ΚΥΠΡΟ ,όπου αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία. Το πιο σημαντικό όμως είναι το ήθος και ο χαρακτήρας του ανθρώπου αυτού .

Γυμναστής της ομάδας συνεχίζει να είναι ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΤΣΟΒΟΣ καθώς και τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας μας. Γενικός Αρχηγός και άμεσος συνεργάτης του προπονητή αναλαμβάνει ένας παλιός γνώριμος »με προσφορά στο σύλλογο μας ο ΝΟΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΑΣ.

Ευχόμαστε σε όλους κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν.

Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΣΤΗ.

Η προετοιμασία για τη νέα σεζόν θα ξεκινήσει την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου με εργομετρικά τεστ. Ακριβή ημερομηνία θα έχουμε μόλις η διοργανώτρια αρχή ορίσει την έναρξη του πρωταθλήματος.
Ευχή όλων μας να ολοκληρωθεί το νέο πρωτάθλημα μετά από δυο σεζόν που λόγω της πανδημίας δεν κατάφεραν να τελειώσουν.