Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Ο Ψυχογιός στην παράταση έδωσε την πρόκριση στην ΑΕ Μοσχάτου με 0-2 επί της ΑΕ Μ. Αετού Ολυμπιάδας  

Published

on

Οι γηπεδούχοι έπαιζαν από το 62’ με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κόμη  

Ο “κέρβερος” Κρασσάς απέκρουσε πέναλτι  του Κωνσταντίνου  

Ο Ψυχογιός έδωσε ..ψυχή στην ΑΕ Μοσχάτου στην παράταση και την οδήγησε στην πρόκριση με 0-2  απέναντι στην  εντυπωσιακή ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα.

Ο ικανότατος άσος μπήκε στην παράταση (99΄) και στο 105’ με ένα υπέροχο γκολ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του. Από αριστερά ο  Σταύρου έκανε σέντρα και ο Ψυχογιός  με ανάποδο ψαλίδι νίκησε τον κέρβερο Κρασσά.

Από σέντρα του τελευταίου στο 120’ ήλθε  και το δεύτερο γκολ  με σουτ του Νιζάμη.

Οι Μοσχατιώτες χωρίς να εντυπωσιάσουν  έχασαν  την μεγάλη ευκαιρία να «καθαρίσουν » το παιχνίδι από το 62’ , όταν κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Σουλελέ από τον Κόμη  που αποβλήθηκε αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες  . Την «εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Κωνσταντίνου , αλλά ο Κρασσάς απέκρουσε έξοχα. Ο πορτιέρο της ΑΕ Μ. Αετού Ολυμπιάδας επίσης έδειξε μεγάλη ετοιμότητα και σε άλλες περιπτώσεις  όπως στο 5’ που απέκρουσε το σουτ   του Κωνσταντίνου που έμπαινε μόνος του και στο 37’ με υπερένταση  το μακρινό σουτ του Σταύρου

Οι γηπεδούχοι παίζοντας ψυχωμένα και δυνατά απείλησαν με αξιώσεις  τους αντιπάλους τους, αλλά η κεφαλιά του Βάσσου στο 16’, το σου του ίδιου παίκτη στο 32΄και στο 41΄ η βολίδα του Φωτόπουλου πέρασαν  μόλις  άουτ .

Στο 111’ ο διαιτητής Ντουμιτρέσκου απέβαλε από τον πάγκο των γηπεδούχων τον  Φωτόπουλο ( είχε γίνει αλλαγή στο 85’ ) , για εξύβριση του βοηθού Μητάκου σε μια υπόδειξη οφσάιντ.

ΑΕ Μ.ΑΕΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ: Κρασσάς , Κόμης, Αδαμίδης, Λαζάκης, Καλογερόπουλος, Κεραμάς,. Φωτόπουλος( 85’ Κατσικάς), Λαδένογλου( 66’ Κασδοβασίλης), Βάσσος( 78’ Παππάς),Χατζημιχάλης, Ζημάρης .

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Κραβαρίτης, Ζαχαράκης, Ζιώβας( 46’ Ξενάκης) ,Φιαμέγκος, Κωνσταντίνου, Σταύρου, Γιακουμάκης( 69’ Παυλάκης) Χατζησωφρονίου, Κανελλόπουλος( 55’ Νιζάμης) , Τουλουβασίλης( 46’ Σοσάρι), Σουλελές( 99’ Ψυχογιός)