Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Ο Ωρωπός την ουσία – Φωνάζει η Μαρκό

Οι “πράσινοι” κάνουν λόγω για αλλοίωση αποτελέσματος

Published

on

Σημαντική νίκη πέτυχε ο Ωρωπός στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία καθώς επικράτησε με 1-0 της Μαρκό που φωνάζει για τη διαιτησία. Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» κάνουν λόγω για αλλοίωση αποτελέσματος δεδομένου ότι ο διαιτητής του αγώνα, Γαλάνης ακύρωσε δυο γκολ των φιλοξενούμενων (50’, 80’) προκαλώντας την δυσαρέσκεια των ανθρώπων του ιστορικού σωματείου. Παράλληλα, οι ιθύνοντες της Μαρκό θεωρούν ότι δεν υπάρχει παράβαση στη φάση του πέναλτι που κέρδισε ο Ωρωπός με το οποίο οι γηπεδούχοι πήραν το πολύτιμο «τρίποντο».

Άοσμο το α’ ημίχρονο

Όσον αφορά στα αγωνιστικά, το α’ μέρος πέρασε απαρατήρητο καθώς δεν δημιουργήθηκε κάτι το αξιόλογο μπροστά από τις δυο εστίες. Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο 65’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπλούντι. Οι «πράσινοι» θα μπορούσαν να είχαν φέρει το ματς στα ίσια, όμως ο Γκαβασιάδης στο 75’ σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Βασιλειάδη.

Βοηθοί του Γαλάνη ήταν οι Γουργιώτης και Παπαδιώτης

ΩΡΩΠΟΣ (Βλάχος): Βασιλειάδης, Αποστολάκης, Ανυφαντής (70′ Κρομύδας), Βούσουλας, Μέγας, Σωτηρόπουλος (90′ Γεωργαλής), Αποστολόπουλος (42′ Κανατάς), Παπαγεωργίου, Στεφανής, Μπλούντι, Νόβαρ.

ΜΑΡΚΟ (Τριανταφυλλάκος): Γερογιάννης, Φιωτάκης (65′ Κωστής), Σιδέρης, Καβάσης, Κοντζιάς, Ρίζος, Τσώνης, Φουστέρης, Αγγελάκος, Δημογιάννης, Γκαβασιάδης.

 Κυριάκος Παντζαρίδης

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply