Connect with us

stoplekto

Ο Ωρωπός 2-1 και “προσεύχεται” για Θύελλα…

Published

on

Ο Ωρωπός νίκησε τον πρωταθλητή Νικολακάκη με 2-1 και περιμένει τυχόν άνοδο της Θύελλας Ραφήνας στην Γ’ Εθνική για να ακολουθήσει τον πρωτοπόρο αλλά και τον δεύτερο Άρη Βούλας στην μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣΑΝΑ.

Οι  γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά να πάρουν την νίκη προηγήθηκαν  στο 30’ σε προσπάθεια του Κατερίνη με τους Πρωταθλητές να ισοφαρίζουν στο 65’ με υπέροχο σουτ του Μητσέα.

Δύο λεπτά αργότερα ο Κατερίνης πάσαρε στον Βολιώτη με τον τελευταίο να διαμορφώνει το τελικό 2-1. Στο σημείο αυτό λόγο κροτίδων που έπεσαν στο γήπεδο ο ρέφερι Βλάχος διέκοψε προσωρινά τον αγώνα και ζήτησε να γίνουν συστάσεις στους οπαδούς.

Στο 82’ αποχώρησε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μπραχιμάι και στο 84’ ο διαιτητής απέβαλε τον προπονητή κ. Γκλεγκλέ για έντονη διαμαρτυρία στο πρόσωπό του.

Διαιτητές: Βλάχος, Λάμπρος και Καλλης.

Ωρωπός: Ντέρκα, Λάπα, Αμπαζη, Γκλιάτης, Μήτρου, Μπραχιμάι, Παπαγεωργίου (81′ Κολοβός), Βολιώτης, Κρομύδας, Φύλλης (86′ Κατσίκας), Κατερίνης (88′ Εφραιμίδης).

Νικολακάκης: Μιγγίρης, Τέρζιεφ, Νίκας (70′ Πανίδης), Παπαδόπουλος, Δημάκης, Μητσέας (75′ Τσαπανίδης), Καλέρης, Καλογερόπουλος, Καβάσης (46′ Σάββας), Πιτσούνης, Εγιουρούμ.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply