Connect with us

stoplekto

“Πάγωσαν” στο… μηδέν(0-0) στα Μέγαρα Βύζας και Πανελευσινιακός

Published

on

Δεν ανέδειξε νικητή το εξ αναβολής ντέρμπι για την 17η αγωνιστική ανάμεσα σε Βύζαντα Μεγάρων και Πανελευσινιακό, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 και έτσι να χάνουν και οι δύο πολύτιμο βαθμολογικό έδαφος για τη μάχη της ανόδου.

Παρά το τσουχτερό κρύο περίπου 300 φίλαθλοι και των δύο ομάδων πήγαν στο γήπεδο των Μεγάρων και παρακολούθησαν μια αρκετά δυνατή αναμέτρηση, η οποία εξελίχθηκε σε αθλητικότατα πλαίσια.

Και οι δυο ομάδες  είχαν τους  δικούς τους λόγους να θέλουν τη νίκη, δημιούργησαν ευκαιρίες, με τους γηπεδούχους να έχουν μια μικρή υπεροχή.

Μεγαλύτερη φάση του αγώνα για το Βύζα, όταν ο Εζουμεζού στο 59′ νικήθηκε σε τετ α τετ από τον γκολκίπερ Παλιγγίνη.

Ο διαιτητής Βάτσιος, είχε μια δύσκολη αποστολή, καθώς το παιχνίδι ήταν αρκετά σκληρό με πολύ δυνατά μαρκαρίσματα. Αρκέστηκε σε κάρτες που έπρεπε, χωρίς να μπει στη διαδικασία να αφήσει κάποια ομάδα με παίκτη λιγότερο. Αρκετά ακριβοδίκαιος ο ικανός ρέφερι. Με σωστές υποδείξεις και οι βοηθοί Οικονόμου και Φαρμάκης.

ΒΥΖΑΣ: Μπαλασάκης, Φλέγγας, Χάρμπαλης, Πατσιονίδης, Έβερετ, Κουρκούτης, Κλωνάρης, Βουκά(85’ Μαυρονάσος), Εζουμεζού(72’ Μαζιώτης), Λαλάη(65’ Μουσκάι), Δρίτσας.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Παλλγγίνης, Μαρινόπουλος(80’ Αρναουτάκης), Πλάτανος, Γουβαλάρης, Πετσίτης, Ατματσίδης, Μακρίδης, Μπέχλης(78’ Κατσάφαρος), Τούσης(85’ Ζίου), Μονέ, Μπουρτένης.