Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

“Πάγωσε” το Ηράκλειο στο 93΄η Ελευθερούπολη

Ισοπαλία 2-2

Published

on

Σε ένα παιχνίδι όπου η ένταση και τα πάθος ήταν τα κυρίαρχα στοιχεία Ηράκλειο και Ελευθερούπολη αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2. Αξίζει να σημειωθεί πως το Ηράκλειο σε ακόμη ένα ματς «πλήρωσε» την αδράνεια του ειδικά στις στημένες φάσεις. Το α’ μέρος ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους «κυανόλευκους», καθώς με τη συμπλήρωση 5′ στη συνάντηση ευτύχησαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ.

Συγκεκριμένα ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος μπήκε μέσα στην περιοχή, με το Τσίνιεβτις να τον ανατρέπει και το διαιτητή της συνάντησης Περάκη να υποδεικνύει χωρίς δεύτερη σκέψη την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Βασίλης Καφετζής ο οποίος ευστόχησε, σημειώνοντας το 1-0. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι μείωσαν το ρυθμό τους, με συνέπεια ο σύλλογος από την Νέα Ιωνία να το εκμεταλλευτεί και να κερδίσει κάποια μέτρα στο γήπεδο.

Παρόλα αυτά στο 27′ οι ποδοσφαιριστές του Λευτέρη Αλεξάκη θα μπορούσαν να είχα κάνει δύο τα τέρματα τους, όταν ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος έβγαλε φάτσα με το τέρμα το Βασίλη Καφετζή, με το τελευταίο να επιχειρεί το σουτ αναγκάζοντας το Παναγιωτόπουλο σε εξαιρετική επέμβαση.

Στο 40′ ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος πραγματοποίησε μια εξαιρετική μπαλιά 30 μέτρων στο Κωνσταντινίδη, με το τελευταίο να εξαπολύει το σουτ και τη μπάλα να κατευθύνεται στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Η απάντηση των «κιτρινόμαυρων» ήρθε στις καθυστερήσεις του α’ μέρους και συγκεκριμένα στο 46′, καθώς ο Βλασερός εκτέλεσε το φάουλ και ο Τσίνιεβτις με κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Το β΄ μέρος ξεκίνησε όπως ακριβώς και το πρώτο, αφού στο 47′ μετά από σέντρα του Γιώργου Λέκκα ο Ανδρέας Κατσούλης πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με κοντινή προβολή έδωσε και πάλι το προβάδισμα στους γηπεδούχους κάνοντας το 2-1.

Στο 53′ η Ελευθερούπολη έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση, όταν ο Βλασερός εκτέλεσε το κόρνερ και ο Λουκής που έπιασε τη κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι δε μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Περτσά.

Στο 92′ το Ηράκλειο θα μπορούσε να είχε «κλειδώσει» το ματς, καθώς ο Ανδρέας Κατσούλης είδε εκτός εστίας τον Παναγιωτόπουλο επιχείρησε το σουτ με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Από εκεί και πέρα το συγκρότημα του Αλέκου Σιδηρά δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο 93′ μετά από φάουλ του Παναγιωτόπουλου η μπάλα έφτασε στο Γερακάρη, ο οποίος επιχείρησε τη σέντρα και ο Λουκής που μπήκε σφήνα στη καρδιά της άμυνα του Ηρακλείου διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Βοηθοί του Περάκη ήταν οι Ελευθερίου και Κουτσόγιαννος.

 

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Περτσάς, Κωνσταντινίδης, Παπαδόπουλος, Αναγνωστόπουλος (46′ Σαζακλής), Μπαλαρής (64′ Πετρίτσης), Χριστοδούλου, Κατσούλης, Λέκκας (80′ Δαυίδ), Λιόνας, Καφετζής Β., Σπυρόπουλος Π.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ: Παναγιωτόπουλος, Κοτροζίνης, Βαφειάδης (76′ Αντωνόπουλος), Πτερούντιος, Παπακουνάδης, Τσουτσουδάκης, Λουκής, Καρυπίδης (51′ Ντίμα) Γερακάρης, Βλασερός, Τσίνιεβτις (56′ Μακρής).

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply