Connect with us

4ος Όμιλος

Πάει για Ματσούκα η Κηφισιά

Published

on

Ασφαλώς πρόκειται για μια ομάδα που τα τελευτάια χρόνια στηρίζεται στο βασικό της κορμό καθώς αποτελείται από εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι της συγκεκριμένης ομάδας δεν ψάχνονται σε κάθε μεταγραφική περιόδο προκειμένου να εμπλουτίσουν το έμψυχο δυναμικο με παίκτες οι οποίοι είναι σε θέση να βοηθήσουν την ομάδα. Την περσινή σεζόν τέτοια εποχή έκαναν κίνηση ματ με την απόκτηση του Δημήτρη Θανόπουλο. Φέτος, οι άνθρωποι της Κηφισιάς αναζητούν επιθετικό και απ’ ότι φαίνεται κοιτάζουν ποδοσφαιριστή με παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Football League. Ο λόγος για τον Λευτέρη Ματσούκα, ο οποίος πραγματοποίησε επαφή με τους ιθύνοντες του συλλόγου και σε περίπτωση που υπάρξει συμφωνία στο οικονομικό, τότε οι δυο πλευρές θα συνεργαστούν.

Ο 23χρονος επιθετικός έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού, ενώ το 2007 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Το 2008 παραχωρήθηκε δανεικός στον Εθνικό Αστέρα. Την αγωνιστική περίοδο 2009-10 αποκτήθηκε από την Βέρντερ Βρέμης και αγωνίστηκε με την φανέλα της Β’ ομάδας.

Το 2010-11 αποτέλεσε μέλος του Παναιγιάλειου, ενώ τελευταίος του “σταθμός” ήταν η Καλλιθέα (2011-12). Ο Λευτέρης Ματσούκας αγωνίστηκε και ως διεθνής με τις Εθνικές Νέων και Ελπίδων, ενώ τα τελευταία δυο χρόνια έπαιξε στον Ηρακλή και στον Φωστήρα.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply