Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Πάει σε μπαράζ ο Φωστήρας Καισαριανής, 4-3 σε απίστευτη ματσάρα εκτός τον Πανθησειακό

Published

on

Σε ένα εκπληκτικό με πολλαπλές ανατροπές και απίστευτη εξέλιξη, ο Φωστήρας Καισαριανής νίκησε εκτός έδρας τον Πανθησειακό με 4-3 και θα διεκδικήσει την άνοδο σε αγώνα μπαράζ όπου θα αντιμετωπίσει την  Αναγέννηση Πετρούπολης εκτός έδρας και χρειάζεται μόνο τη νίκη.

Ο Πανθησειακός μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και στο 23′ ο Θεοχαρόπουλος Γ. έκανε το 1-0, ενώ στο 25′ ο Λαμπίρης έκανε το 2-0. Στο 65′ οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Βασιλακόπουλου, αλλά στο 70′ είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να καθαρίσουν το ματς όταν κέρδισαν πέναλτι. Ομως ο Θεοχαρόπουλος Γ. που ανέλαβε την εκτέλεση νικήθηκε από τον Ρέππα που απέκρουσε. Στο 74′ ο Τρίγκας μείωσε σε 2-1, με τον Τσίλη στο 83′ να ισοφαρίζει σε 2-2. Στο 85′ ο Νικολαΐδης έβαε και πάλι μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους κάνοντας το 3-2, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει ακόμη την τελευταία τους λέξη, και αφού στο 88′ ο Γκιόκας ισοφάρισε σε 3-3, στο 90+1′ ο Τσίλης διαμόρφωσε το τελικό 3-4.

ΠΑΝΘΗΣΕΙΑΚΟΣ; Μπερτόδουλος, Θεοχαρόπουλος Κ. (81′ Τσίντζος), Βασιλακόπουλος, Κωνσταντινίδης, Νασόπουλος, Μαμάτσης, Στακάι (70′ Δέτσης), Μπούντο, Πλάκας (61′ Νικολαΐδης), Θεοχαρόπουλος Γ. (81′ Χριστόπουλος), Λαμπίρης.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ: Ρέππας, Τούσης (46′ Μουρίκης), Βλασσόπουλος, Κούκος, Μπαλωμένος, Ζήσης, Κανελλόπουλος, Τσίλης, Τρίγκας (80′ Μηνόγιαννης),  Γκιόκας, Ζατσάι (46′ Πιστιόλας).