Connect with us

5ος Όμιλος

Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε ο Πανθηραϊκός

Published

on

Το ταξίδι του Πανθηραϊκού στο Κύπελλο Ελλάδας έφτασε στο τέλος του.

Παρότι πάλεψε απέναντι σε μια ομάδα που σαφώς έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις στην Σουπερ Λιγκ 2 και για όλο το διάστημα του αγώνα την κοίταξε στα… μάτια δεν τα κατάφερε γνωρίζοντας την ήττα από τον Πλατανιά με 1-2.

Οι παίκτες του Γιάννη Σιλεβίστα προσπάθησαν, προηγήθηκαν στο 25′ με τον Μαναριώτη όμως δεν τα κατάφεραν αφού με δυο γκολ ο Λουκίνας χάρισε την πρόκριση στους Χανιώτες.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα χωρίς να απειλήσουν ιδιαίτερα αφού ο Πανθηραϊκός πήρε σχεδόν άριστα στο τακτικό κομμάτι. Μάλιστα μετά το 1-0 είχε ευκαιρίες για να πετύχει περισσότερα τέρματα όμως δεν τα κατάφερε.

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

4′ Ζητάει πέναλτι ο Πλατανιάς.

13′ Σουτ του Ματέο η μπάλα άουτ.

16′ Κεφαλιά του Λουκίνα μετά από σέντρα η μπάλα άουτ.

20′ Σουτ του Νίλι η μπάλα άουτ μεγάλη φάσση.

21′ Σουτ του Λουκίνα από το ύψος του πέναλτι η μπάλα άουτ.

25′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟ. Σέντρα Τσόπελα και κεφαλιά του Μαναριώτη και 1-0.

45′ Σουτ του Φουάση μπλοκάρει ο τερματοφύλακας του Πλατανιά.

45+1 Ο Ντάουλας δίνει πέναλτι σε χέρι που έγινε στην περιοχή του Πανθηραϊκού. Ο Λουκίνας αναλαμβάνει την εκτέλεση και ισοφαρίζει σε 1-1.

68′ Σουτ του Τάρεκ εντυπωσιακά ο Ντούνης.

71′ Σουτ Περιάλης οαυτ.

75′ ΓΚΟΛ Ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ. Ο Παπαδόπουλος έκανε το σουτ η μπάλα κόντραρε και στο δεύτερο δοκάρι ο Λουκίνας με σουτ εκανε το 1-2.

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Γιάννης Σιλεβίστας) Ντούνης, Λαμπρόπουλος, Μπιρμπίλι, Χούσα, Τσόπελας, Παληγεώργος, Λούκας, Φουάσης (55′ Κορέτα), Σέιτι (68′ Κόντι), Περιάλης, Μαναριώτης.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης) Γκοτ, Ρεβυθόπουλος, Πορτζιτίδης, Μάικιτς (64′ Παπαδόπουλος), Σλάντο, Τάρεκ, Καραγκούνης, Παπουτσογιαννόπουλος, Λουκίνας, Ματέτο.