Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πάλεψε στην Ερυθραία ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου

Published

on

Με ανάμεικτα συναισθήματα επέστρεψε από την Ερυθραία ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον τοπικό Πανερυθραϊκό και πλέον δείχνει ότι δεν θα αποφύγει την σκόπελο των μπαράζ παραμονής.

Οι Χαιδαριώτες μπήκαν δυνατά και αποφασισμένοι να «ματώσουν» για το τρίποντο μάλιστα προηγήθηκαν νωρίς στο 20’ με κεφαλιά του Ντουλέ (0-1). Στο 34’ οι γηπεδούχοι βρέθηκαν κοντά στην ισοφάριση αλλά η κεφαλιά του Αντωνιάδη σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Σκυριώτη.

Στην συνέχεια  προσπάθησαν να κλειδώσουν το αποτέλεσμα χωρίς αποτέλεσμα. και στο τέλος τιμωρήθηκαν από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκριτζά  επτά λεπτά πριν την λήξη.

Διαιτητές ήταν οι Παπαγεωργίου, Κουτσόγιαννος και Κορτέσης.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ: Ντουντούμης, Σουμελίδης, Γκριτζάς, Γλυνός (66′ Μπρίλης), Γκόλιας, Γεωργακόπουλος, Αντιόλ, Μπαμαπαλούκας (46′ Μπενετάτος), Τσεβάς, Αντωνιάδης, Αναγνώστης (46′ Αδρακτάς).

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ: Σκυριώτης, Τσιούλος Π., Υφαντής, Θανόπουλος, Ντουλές, Τσούκης, Μαστρογιάννης (67′ Μπακας), Μπανιάς, Τσαγιάννης, Σκεπετάρης (78′ Ρούπι), Αποστολόπουλος (84′ Τσιούλος Ι.).