Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πάνος Γεωργίου: “Η νίκη στην Πετρούπολη δεν μας κάνει πρωταθλητές”

Published

on

Αποτελεί έναν από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ της ΑΕ Ηρακλείου. Ο Παναγιώτης Γεωργίου όχι απλά κάνει μέχρι στιγμής τη διαφορά αλλά έχει βοηθήσει το σύλλογο των βορείων προαστίων.

Την προηγούμενη Κυριακή, οι νερατζούρι απέδρασαν με το διπλό από την Πετρούπολη με τον ίδιο να μιλάει για το ματς λέγοντας

“Εγινε ένα δυνατό και αξιολογο παιχνίδι 2 ιστορικων σωματειων της ΈΠΣΑ οι οποίες εκτός σοβαρού και συγκλονιστικού απροόπτου θα κυνηγήσουν την πρώτη θέση. Ανταποκρίθηκαμε σε μεγάλο βαθμό στις δυσκολίες του παιχνιδιού έχοντας να αντιμετωπίσουμε ένα πολύ καλό σύνολο με πολύ έμπειρους παίχτες της κατηγορίας καθώς και έναν πολύ καλό προπονητή που διαθέτει με μια υγιή και οργανωμένη διοίκηση. Φανήκαμε πιο μεστή ομάδα στον αγωνιστικό χώρο έχοντας υπομονή στο παιχνίδι μας και σωστές επιλογές στο επιθετικό μας τρίτο ειδικά κατά τη διάρκεια του Α ημιχρόνου όπου και είχαμε 2 κλασσικές ευκαιρίες να βρεθούμε μπροστά στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο σταθήκαμε τυχεροί σε ένα απειλητικό σουτ του Θανοπουλου το οποίο δεν κατέληξε στα δίχτυα και η τύχη μας βοήθησε στο τέλος καθως σκόραραμε σε μια απειλητική κατάσταση που δημιούργησε ο Δαραμαρας με αποτέλεσμα το αυτογκόλ. Γενικά το παιχνίδι είχαμε πει με τα παιδια ότι δε μας κάνει πρωταθλητές αν το κερδίσουμε ουτε θα έρθει η καταστροφή εάν το χάσουμε. Έδωσε 3 βαθμούς όπως όλες οι νίκες. Δεν υπάρχει εφησυχασμός καθώς όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα”.

Ερωτηθείς για τα συναισθήματα του που αντιμετώπισε την πρώην του ομάδα, ο ίδιος τόνισε

“Τώρα το ότι αντιμετώπισα μια πρώην ομάδα μου, ειναι ενα συναισθημα που ξερω να διαχειριζομαι. Βρισκομαστε αντίπαλοί μόνο για 90 λεπτά”.