Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πάνος Ξυδιάς: Αφιερώνω την πρόκριση στον Παναγιώτη Γκαδόλο…

Published

on

Την πρόκριση στους 16 του κυπέλλου της ΕΠΣΑ πήρε ο Αγιαξ Ταύρου, αποκλείοντας στα πέναλτι τη Νέα Ιωνία.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο τερματοφύλακας της ομάδας Παναγιώτης Ξυδιάς, που όχι μόνο απέκρουσε το τελευταίο κρίσιμο πέναλτι, αλλά και στη δθιάρκεια του ματς έκανε σημαντικές επεμβάσεις.

Ο ικανότατος γκολκίπερ μίλησε στην ιστοσελίδα μας, και ας δούμε τι μας είπε…

Ήταν ένα δύσκολο ματς απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο και σε μια δύσκολη έδρα, ωστόσο η ομάδα ανταποκρίθηκε άψογα ακολουθώντας το πλάνο που μας είχε δώσει ο κόουτς Γαζης από το πρώτο λεπτό ως και την τελευταία εκτέλεση στα πέναλτι. Είμαστε μια ομάδα που βλέπει κάθε ματς ξεχωριστά και κάθε φορά στοχεύουμε στην νίκη ανεξαρτήτως αντιπάλου και στο τέλος της χρόνιας θα δούμε το τελικό αποτέλεσμα.

Από την μεριά μου θέλω να αφιερώσω την εμφάνιση της Τετάρτης στον Παναγιώτη Γκαδόλο που τους τελευταίους 3 μήνες έδωσε μια σκληρή μάχη υγείας και βγήκε νικητής. Είναι πέρα από εξαιρετικός προπονητής και ένας άνθρωπος φοβερός που μας δίνει δύναμη σε όλους, είναι το παράδειγμά για εμάς και κάθε στιγμή είναι δίπλα μας. Μίστερ απόλαυσε την οικογένεια σου την γυναίκα σου και τις δύο κορούλες σου, σου αξίζει και με το παραπάνω!!!ανυπομονώ να σε δω ξανά στο γήπεδο γερό δυνατό και χαμογελαστό!!!!