Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πάρης Κουτσογκίλας: “Να προσελκύσουμε τον κόσμο στο γήπεδο”

Published

on

Ο Απόλλωνας Χαλανδρίου χαρακτηρίζεται απ’ όλη την Αθήνα ως μια μόνιμη πηγή ταλαντούχων παικτών, που εξελίσσονται και είτε παίρνουν τον δρόμο των… Σουπερλιγκάτων ΠΑΕ, είτε διεκδικούν θέση σε ομάδες υψηλότερων κατηγοριών.

Ένας εξ αυτών είναι και ο Πάρης Κουτσογκίλας που έχει δείξει εξαιρετικά δείγματα γραφής διατηρώντας όπως όλη η ομάδα low profile.

Ο ικανότατος άσος που ήταν ο πρωταγωνιστής στη νίκη της ομάδας του με τον ΑΟ Χαϊδαρίου μίλησε για το ματς της 2ης αγωνιστικής και την προσπάθεια που γίνεται στο σύλλογο των βορείων προαστίων.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε

Πως σχολιάζεις τη μεγάλη νίκη κόντρα στο Χαϊδάρι;

Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με μια έμπειρη ομάδα της Α Αθηνών.Ωστοσο,καταφέραμε να επιβληθούμε με το ποδόσφαιρο μας σε όλους τους τομείς και να πάρουμε μια δίκαιη νίκη. Πιστευω ότι χάρηκαν το παιχνίδι οσοι ήρθαν να το παρακολουθήσουν και εύχομαι καλή συνέχεια στο Χαϊδάρι

Για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα;

Πάντα Πιστοί στο αγωνιστικό πλάνο και στο ποδόσφαιρο που αποδίδουμε έχουμε ως στόχο να καθιερωθουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στο πρωτάθλημα της Α Αθηνών και να προσελκύσουμε περισσότερους φιλάθλους να απολαύσουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο γιατί έχει ένα υγιές και πολύ ανταγωνιστικό επίπεδο.

Για τις προσωπικές φιλοδοξίες σου δυο λόγια;

Προσπαθώ καθημερινα μέσω της ομαδικής δουλειάς να βελτιώνομαι ατομικά και να ασχολούμαι με αυτό που αγαπώ,το ποδόσφαιρο.