Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Πάρτι ανόδου για Καματερό στην Χωράφα

Published

on

Η νίκη  με 3-2 επί της Ανθούπολης φέρνει το Καματερό ακόμη ποιο κοντά στον στόχο της  ανόδου στην μεγάλη κατηγορία της Αθήνας.

Μια νίκη που πανηγυρίστηκε έντονα από τους παίκτες και τον κόσμο των φιλοξενούμενων που τους ακολούθησε στο γήπεδο της Χωράφας φωνάζοντας στην λήξη του παιχνιδιού, “Νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές”.

 

Σε ένα ματς που τα είχε όλα, ο ΠΑΟ Καματερού νίκησε δίκαια την Ανθούπολη με 3-2.

Περίπου 500 θεατές είδαν ενα αγώνα  “τελικό”, με καλό θέαμα και πέντε γκολ στο α΄ημίχρονο και από τις δυο ομάδες ενώ στιγμές  γκραν γκινιόλ εκτυλίχτηκαν στην επανάληψη με τους γηπεδούχους να πιέζουν ασφυκτικά για την ισοφάριση.

 

Το ματς αν και ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για το Καματερό καθώς στο 13 δευτερόλεπτο ο Πετανάι είχε συρτό σουτ στο κάθετο δοκάρι του Κοσκινά εντούτοις οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν μπροστά στο σκορ με κεφαλιά του Λέκκα σχεδόν πάνω στην γραμμή στο 5΄ ύστερα από κόρνερ του Ρεζτσόβ και κεφαλιά πάσα του Δούκα.

 

Οι Καματεριώτες αντέδρασαν γρήγορα και στο 11΄ ο Ντόναλτ Πετανάι έβαλε πλάτη τον αμυντικό και με άψογο πλασέ έκανε το 1-1 και έφερε τα πανηγύρια στην άλλη πλευρά της γεμάτης εξέδρας.

Η αντεπίθεση είχε ξεκινήσει και ο νεαρός Ανδριτσόπουλος στο 13΄ με κούρσα και σέντρα απο τα αριστερά έστειλε την μπάλα συστημένη στο Κολοκοτρώνη που μέ άψογο τελείωμα έγραψε το 1-2.

 

Στο 24΄ ο ιδιαίτερα δραστήριος Κολοκοτρώνης ανατράπηκε απο τον τερματοφύλακα της Ανθούπολης, Κοσκινά με τον διαιτητή Κατοίκο να δίνει την εσχάτη των ποινών. Ο Παναγιωτόπουλος με άψογη εκτέλεση πέτυχε το 1-3.

 

Στο 35΄ φάουλ του Κυριαζή απο πλάγια θέση βρήκε τον Ρεζτσόβ σε πλεονέκτικη θέση αλλά το σουτ απο το ύψος της μικρής περιοχής απόκρουστηκε θαυμάσια απο τον Κυρίου. Στο 36΄ ο Κυριαζής πέταχτηκε στην άμυνα του Καματερού και σουτ στην κίνηση μείωσε σε 2-3.

 

Η ποιότητα του ματς έπεσε στην επανάληψη, οι παίκτες του Νίκου Κουνάδη έδεσαν το κέντρο και την άμυνα, προφυλάσσοντας το σκορ. Οι γηπεδούχοι με την πάροδο του χρόνου πήραν μέτρα στο γήπεδο, πιέζοντας χωρίς όμως να καταγραφεί η μεγάλη φάση στα καρέ του Κυρίου.

 

Διαιτητές ήταν οι Κατοίκος, Σαμοίλης και Νυδριώτης.

 

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Κοσκινάς, Δούκας, Τσαγκής, Κωνσταντινίδης (46΄ Δούμας), Τομπουλίδης, Λέκκας, Ρεζτσόβ, Κοσκινάς, Καρβέλας (71΄ Μιχαλακέλης), Κυριαζής, Στρείδης Ν.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Κυρίου, Κανακάρης, Ανδριτσόπουλος, Χατζίτσε, Μπίμπιζας, Παππάς, Πετανάι (93΄ Αγγελόπουλος), Τσιργιώτης (89΄ Καλαμποκανάς), Κολοκοτρώνης (61′ λ.τ Τσαγκάρης), Παναγιωτόπουλος (83΄ Χαβέλλας), Δημητρόπουλος