Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Πάρτι για την Άμιλλα κόντρα στον νεανικό Άτταλο

Published

on

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε την αναμέτρηση κόντρα στον Άτταλο η Άμιλλα που επιβλήθηκε 4-0 μέσα στη Χρυσούπολη. Οι Τσάτσα και Θανασάη είχαν πολλά κέφια, πήραν από το χέρι την ομάδα και τη διατήρησαν μόνη στη τρίτη θέση έχοντας 60 πόντους έναντι 61 της Δάφνης και 58 των Πετραλώνων. Από την άλλη πλευρά, το συγκρότημα από την Νέα Φιλαδέλφεια παρουσιάστηκε άκρως νεανικό, καθώς έχει σφραγίσει την παραμονή και φιγουράρει όγδοο έχοντας 39 βαθμούς παρέα με τον Φοίνικα Περιστερίου.

Οι ‘Περιστεριώτες’ μπήκαν, εξαρχής, δυνατά και απειλούσαν κατά ριπάς τον Βαμβακά. Στο 6′ ο Ασημακόπουλος και στο 9′ ο Θανασάη άγγιξαν το 1-0, όμως αυτός που τα κατάφερε ήταν ο Κακαράκης στο 13′. Ο δεξιός μπακ-χαφ εκμεταλλεύτηκε την απόκρουση του Βαμβακά σε προσπάθεια του Τσάτσα και σε κενό τέρμα άνοιξε το σκορ. Πέντε λεπτά αργότερα ήρθε το 2-0 με ωραίο σλάλομ του Τσάτσα, ο οποίος απέφυγε τον Σούλα και πλάσαρε εύστοχα στην απέναντι γωνία. Οι παίκτες του τιμωρημένου Μπεκρή δεν χαλάρωσαν και μετά από δύο προσπάθειες, ο Θανασάη έγραψε το 3-0. Ο Βαμβακάς απέκρουσε, αρχικά, την προσπάθεια του Τσάτσα και ο έμπειρος σταρ βρήκε δίχτυα στο 38′.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε δραματικά και οι δύο προπονητές άρχισαν το ροτέσιον. Μάλιστα, οι παίκτες δοκίμαζαν πράγματα προσπαθώντας να ευχαριστηθούν την χαλαρότητα του αγώνα. Στο 51′ και το 59′ ο Τσάτσα άγγιξε το 4-0, αλλά τελικώς τα κατάφερε στο 65′ χάρη στην υπέροχη λόμπα που εμπνεύστηκε και κρέμασε τον Βαμβακά ύστερα από ασίστ του Θανασάη. Όσον αφορά τους ‘κόκκινους’, είχαν διάθεση για να βρουν δίχτυα, αλλά στη τελική πάσα εμφάνισαν αδυναμία και απειρία. Στην καλύτερη ευκαιρία τους, ο Στουραΐτης σταμάτησε από κοντά τον Φέκα στο 68′.

Διαιτητές: Χριστοδούλου Π., Ματσούκας Κ., Ολυμπιάδης Ν. (εξαιρετικοί).

Άμιλλα (Γιώργος Μπεκρής): Στουραΐτης, Κακαράκης, Κότσαλος, Ασημακόπουλος, Συμεωνίδης, Πατέλης, Σταμούλης (50′ Μέμη), Αθανασόπουλος, Τσάτσα, Θανασάη (82′ Τζωρτζάτος), Λάλα (70′ Τζαβάρας).

Άτταλος (Γιάννης Βολιώτης): Βαμβακάς, Κορλιές, Ιορδάνου, Παπαϊωάννου, Συγγελάκης (46′ λ.τρ. Ζυμάρης), Τζέλης, Σούλα, Μποζινάκης, Νταβούλ (58′ Βασιλόγιαννης), Φέκας, Μιναρετζής (58′ Χαραλαμπίδης).