Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Πάταγο με Ξενιτόπουλο ο Αετός Κορυδαλλού

Published

on

Νέα μεταγραφική επιτυχία για τον Α.Π.Ο Αετό Κορυδαλλού, μετά τις προαναγγελθείσες μεταγραφές των Παναγιώτη Δρυμούση και Μανώλη Θωμόπουλου και τις ανανεώσεις του συνόλου του βασικού κορμού της Ομάδας, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πραγματοποίηση μιας ακόμα σημαντικής μεταγραφικής κίνησης ερχόμενος σε συμφωνία με τον αριστεροπόδαρο αμυντικό Χρήστο Ξενιτόπουλο  .

 

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έχει πλούσιο βιογραφικό καθώς έχει αγωνιστεί σε ομάδεςμεγαλύτερης κατηγορίας. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Ελλάς Ποντίων, συνέχισε στον Π.Α.Ο. Ρουφ, στον Σαρωνικό Αίγινας και τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίστηκε με επιτυχία στον Εθνικό Πειραιά. Με την προσθήκη του η αμυντική γραμμή του συλλόγου αποκτά ισορροπία τόσο σε εμπειρία όσο και σε ταλέντο δίνοντας αρκετές επιλογές στη διάθεση του Προπονητη Βαγγέλη Σταυρακόπουλου, του οποίου αποτέλεσε και εισήγηση.

Το Δ.Σ. του συλλόγου τον καλωσορίζει στην οικογένεια του Αετού Κορυδαλλού και αναμένει πέρα από την αγωνιστική προσφορά του, με τα τεχνικά χαρακτηριστικά, να προσδώσει νέα δυναμική στην προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα.