Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πάτησε κορυφή η Αργυρούπολη

Published

on

Ούτε ο Ιάσονας μπόρεσε να σταθεί εμπόδιο στην ξέφρενη πορεία που πραγματοποιεί από την αρχή της σεζόν ο Γ.Σ. Αργυρούπολης. Το καταπληκτικό συγκρότημα του Γιάννη Λεβέντη πέρασε και από το Ίλιον επικρατώντας με 2-0 των ‘μπλε’ αποδεικνύοντας ότι έχει όλα τα φόντα ώστε να πρωταγωνιστήσει. Οι ‘οράνιε’ πετυχαίνοντας από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο πήραν ακόμη ένα σημαντικό τρίποντο και σε περίπτωση που η Αγία Παρασκευή στραβοπατήσει στο ματς με την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων, τοτε θα παραμείνουν μόνοι πρώτοι στην κορυφή. Στο 25′ ο Λεβέντης Δ. (του Ιωάννη) άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι στη συνέχεια έκαναν συντήρηση διατηρώντας το υπέρ τους σκορ με σχετική ευκολία. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 88′ ο Κοκκινέλης, ενώ 3′ νωρίτερα οι γηπεδούχοι είχαν μείνει με παίκτη λιγότερο στο γήπεδο λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Γεγέ για διαμαρτυρία .

ΙΑΣΩΝ (Νίκος Φούσκας) Παπαδούλης, Πατέλης, Βασιλάκος Β., Κωνσταντόπουλος, Βασιλάκος Η., Μιχαλόπουλος, Μανδαμαδιώτης (46′ Φακίνος), Γεγές, Τσάτσα, Παπαμιχαήλ (58′ Φεσόπουλος), Καψιόχας (77′ Βαφειάδης)

Γ.Σ. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Λεβέντης) Λεβέντης Δ. (του Εμμανουήλ), Χιόνης, Παπαντωνάκης Ν., Παπαντωνάκης Μ., Παλόγλου, Ντούβλης (88′ Μπουσουλόπουλος), Λεβέντης Δ. (του Ιωάννη), Υφαντής, Μένταυλος (67′ Γιαννακούλας), Κοκκινέλης, Στεφανιδάκης (75′ Κορκολής)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply