Connect with us

6ος Όμιλος

Πάτησε κορυφή η Προοδευτική, 1-0 τον Αίαντα Σαλαμίνας που διαμαρτύρεται

Published

on

Μια σημαντική νίκη πέτυχε σήμερα η Προοδευτική, ένα “τρίποντο” που χρειαζόταν για να μπορέσει να πατήσει κορυφή και να πιάσει τον πρωτοπόρο Πανελευσινιακό που είχε ρεπό. Οι “Βυσσινί” επικράτησαν με 1-0 του αξιόμαχου Αίαντα Σαλαμίνας και συνεχίζουν να έχουν ανοδική πορεία στο πρωτάθλημα, ενώ μετρούν και τέσσερις συνεχόμενες νίκες.

Η ομάδα του Δημήτρη Αρναούτη είχε την υπεροχή και έφτιαξε αρκετές ευκαιρίες για να σημειώσει περισσότερα τέρματα. Το γκολ όμως που της χάρισε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς πέτυχε στο 27′ ο Μεγαρίτης. Στη φάση αυτή οι νησιώτες διαμαρτυρήθηκαν στο διαιτητή Δημαράκη(Δωδεκανήσου), ότι είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ(Δημήτρης Αρναούτης): Χαλκίδης, Αλεξίου, Δημακάκος, Όμο, Πατσατζόγλου(73′ Γκίνο), Βοσνακίδης, Μεγαρίτης, Θεοδωρίδης, Τσαφταρίδης(68′ Μακρίδης), Κυριαζής, Μακρυγιάννης(65′ Τσιαβός).

ΑΙΑΣ(Δημήτρης Καλύκας): Μανωλικιδης, Τζαφερι, Μπέκος(59′ Λιάτος), Λεσαι, Μεγαλοοικονόμου,Κατίδης(69′ Σαρηγιάννης), Ζαφειρίδης, Λέκκας, Βύρης(59′ Ζώτο), Μεζίνι(77′ Νταουτάι), Στεβάνοβιτς,

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ