Connect with us

5ος Όμιλος

Πάτησε κορυφή ο ΑΟΤ Αλίμου!

Published

on

Στην κορυφή του 5ου ομίλου βρίσκεται πλέον ο ΑΟΤ Αλίμου ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τις γκέλες των Ιωνικού και Πανελευσινιακού, επικρατώντας του Εθνικού Αστέρα με 4-1. Το συγκρότημα του Ηλία Καλοπήτα έπαιξε κατά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο, δείχνοντας ότι το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Στο 15′ ο Σαγανάς έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα των νοτίων προαστίων ενώ το αυτογκόλ του Πλάκα στο 28′ έφερε τους φιλοξενούμενους σε θέση ισχύος. Στο 39′ ο Σαγανάς ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 39′ ενώ το κρεσέντο των φιλοξενούμενων σταμάτησε στο 82′ χάρις σε τέρμα του Σαπαλίδη. Το γκολ της τιμής για τους ”κόκκινους” σημείωσε ο Μπακιρτζόγλου στις καθυστερήσεις. Διαιτητής ήταν ο Μακρής με βοηθούς τους Δαρσινό (Αργολίδας) και Μαντή (Δυτικής Αττικής)
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Φώτης Τσουβαλτσίδης): Γαλανάκης, Ζούρας, Φούρναρης, Τριανταφύλλου, Πλάκας (63′ Δημόπουλος), Αφαράτος, Μπίνας, Δογάνης (46′ Μπακιρτζόγλου), Βελλής (42′ Μάλκας), Τσαούσης, Μοντεστάτος
ΑΟΤ ΑΛΙΜΟΥ (Ηλίας Καλοπήτας): Χώνος, Κάρδαρης, Βουρλούμης, Μπούκουρης, Γαβριήλ, Μπραντάν, Καραμέρης (46′ Δρυμούσης), Καλλιπολίτης (71′ Τουγουντζόγλου), Σαπαλίδης, Σαγανάς (62′ Νικολάου).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply