Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πάτησε κορυφή ο Πανερυθραϊκός

Published

on

Συνέχεια στην ανοδική πορεία που διαγράφει το τελευταίο διάστημα έδωσε ο Πανερυθραϊκός επικρατώντας με το φτωχό πλην πολύτιμο 1-0 του ΑΟΤ Αλίμου, πιάνοντας στην κορυφή την Ηλιούπολη έχοντας ένα ματς περισσότερο.

Το συγκρότημα του Αντώνη Τσιμπάκη με γκολ πεναλτι του Σουμελίδη το οποίο κέρδισε ο Μπρίλης έφτασε στην έκτη του νίκη, δείχνοντας ότι δεν ζαλίζεται από τις υψηλές πτήσεις.

Από την άλλη, ο ΑΟΤ Αλίμου έμεινε για τρίτο σερί ματς χωρίς νικηφόρο αποτέλεσμα φιγουράροντας στην 9η θέση με 12 βαθμούς. Πάντως, η ομάδα των νοτίων προαστίων φωνάζει για ένα πέναλτι που δεν δόθηκε στο 65′ θεωρώντας ότι έπρεπε να υποδειχθεί παράβαση το μαρκάρισμα πάνω στον Φατσέα, αλλά και για τη φάση του 75′, υποστηρίζοντας ότι διαιτητής ανέκοψε, αναίτια, τον Καράτι που έβγαινε μόνος του απέναντι από τον Μπακοδήμο. Σε γενικές γραμμές, οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι στο β’ ημίχρονο και έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 71′ όταν ο Καράτι είδε το σουτ που επιχείρησε να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας του Μπακοδήμου.

Από την άλλη, οι κόκκινοι ήταν ανώτεροι στο α’ μέρος δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες όμως δεν κατάφεραν να πετύχουν ένα δεύτερο τέρμα που θα τους έδινε σαφές προβάδισμα για τη νίκη.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Αντώνης Τσιμπάκης) Μπακοδήμος, Σουμελίδης, Τριανταφύλλου, Γεωργακόπουλος, Νταλένγκα, Τσιούμας, Κουμπούλης, Αναγνώστης (81′ Γκριτζάς), Μπρίλης (75′ Μπαμπαλούκας), Αντωνιάδης (89′ Παπαθανασίου), Τσεβας.

ΑΟΤ ΑΛΙΜΟΥ (Γιάννης Κουσάνας) Δράμπαλης, Τσολάκος (55′ Χρήστου), Προμπονάς, Στεργιάκος, Κολλινιάτης, Εστυλιανίδης, Μπούζας, Δημογιάννης, Νικολαου (55′ Φατσέας), Καράτι, Ιατρού.