Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πάτησε κορυφή το Αιγάλεω

Published

on

Νίκη κορυφής πήρε το Αιγάλεω κόντρα στην Αργυρούπολη με 2-0. Οι τυπικά γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 7′ ο Τζανετάκος ανάγκασε τον Λεβέντη σε δύσκολη επέμβαση με σουτ-οβίδα. Δύο λεπτά αργότερα ο Τσαρκάνι εκτέλεσε κόρνερ και ο Μένταυλος σε προσπάθεια του να διώξει σημείωσε ένα περίεργο αυτογκόλ για το 1-0. Μετά το γκολ ο ρυθμός έπεσε και η Αργυρούπολη δεν απείλησε ιδιαίτερα τους κυανόλευκους. Έτσι, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 1-0. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο διαιτητής Μπακογιάννης καταλόγισε πέναλτι σε χέρι του Παπαντωνάκη. Ο αμυντικός των φιλοξενούμενων είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα και ο Τζανετάκος από τα έντεκα βήματα κλείδωσε το τελικό 2-0. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα τους, οι ”πορτοκαλί” πίεσαν αλλά έπεσαν πάνω σε ένα σταθερό Τσαϊλάκη που μάζευε ή απέκρουε κάθε μπαλιά προς την εστία του. Στο 61′ ο Σταύρου παραλίγο να σημειώσει ένα επικό αυτογκόλ αλλά η μπάλα πέρασε ξυστά δίπλα από το δοκάρι του Σίτι. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε το Αιγάλεω να συγκατοικεί στη κορυφή με την Αργυρούπολη, η οποία έχει σοβαρά παράπονα από τον ρέφερι της συνάντησης, Μπακογιάννη.

Αιγάλεω (Α.Πυρένης): Τσαϊλάκης, Τζωρτζάτος, Ταμπάκης, Κωνσταντόπουλος Π., Στριμμένος, Παπαθανασίου, Κοντιζάς, Σταύρου, Λαμπρογεώργος (82′ Κωνσταντόπουλος Κ.), Τζανετάκος (66′ Κώτσι), Τσαρκάνι (75′ Τζαφεράκος).

Αργυρούπολη (Γ.Λεβέντης): Λεβέντης Δ-Ε., Χιόνης, Μίχας (51′ Μπουσουλόπουλος), Παπαντωνάκης Ε., Πάλογλου, Ντούβλης, Λεβέντης Δ-Ε., Υφαντής, Μένταυλος (58′ Κορκολής), Κοκκινέλης, Στεφανιδάκης (77′ Γιαννακούλας).

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply