Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πέμπτη το πρώτο φιλικό για την Θύελλα Αγίου Δημητρίου

Published

on

Πρώτο φιλικό την Πέμπτη με τον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας για την Θύελλα Αγίου Δημητρίου.

Η ανακοίνωση:
Στη Θύελλα Αγίου Δημητρίου η προετοιμασία συνεχίζεται καθημερινά, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις και το βάρος να δίνεται στον τομέα της φυσικής κατάστασης.

Η ομάδα μας δείχνει βελτίωση όσο περνούν οι ημέρες και μέσα από τα φιλικά το τεχνικό επιτελείο θα επιδιώξει να επιλέξει τους κατάλληλους σχηματισμούς με τους οποίους θα πορευτεί η ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΑ. Ο προπονητής Ανδρέας Μαντζούνης μεθαύριο Πέμπτη θα έχει τη δυνατότητα να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα καθώς στις 18:30 στο γήπεδο Γαλατσίου θα διεξαχθεί η πρώτη φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο τον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι και αυτό δίνει τη δυνατότητα στο τεχνικό επιτελείο να μοιράσει το χρόνο συμμετοχής προκειμένου να εκτιμήσει την κατάσταση των ποδοσφαιριστών. όσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η απόκτηση ακόμα ενός ποδοσφαιριστή.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της ομάδας, Τάσος Τσακόγιωργας επέστρεψε από τις ολιγοήμερες διακοπές, και βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας παρακολουθώντας τις προπονήσεις.