Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Πένθος για τον Ήφαιστο – «Έφυγε » ο Δημήτρης Φλαμπούρης  

Published

on

Το Πειραϊκό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο θρηνεί  τον χαμό ενός σπουδαίου ανθρώπου  που πρόσφερε πολλά .

Ο Δημήτρης Φλαμπούρης που συνέδεσε το όνομα του με τον Ήφαιστο και πρόσφερε πολλά στον ιστορικό σύλλογο της περιοχής της Παλιάς Κοκκινιάς και των Άσπρων Χωμάτων «έκλεισε τα μάτια του » σήμερα κτυπημένος από τον κορωνοϊό. Τον τελευταίο μήνα ταλαιπωρήθηκε  από την καταραμένη ασθένεια  «καρφωμένος»  σε ένα κρεβάτι του Θριασίου Νοσοκομείου.

Ήταν 81 ετών , αλλά ήταν ιδιαίτερα δραστήριος και ζωντανός άνθρωπος . Κάθε Κυριακή βρισκόταν στα γήπεδα του Πειραιά  . Ζούσε και ανέπνεε με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.  Ιδιαίτερη αδυναμία βέβαια είχε στον Ήφαιστο του, την μεγάλη του αγάπη  για τον οποίο διέθεσε άφθονο  χρόνο και χρήμα για  πάρα πολλά χρόνια . Παρά την καθημερινή κούραση του και την απασχόληση του με την βιοτεχνία κυτιοποιίας που διατηρούσε , πάντα έβρισκε την διάθεση για να ασχοληθεί με την αγαπημένη του ομάδα.

«Ήταν ένας σπουδαίος φίλος και άνθρωπος . Προσωπικά θεωρώ ότι ήταν ο καλύτερος πρόεδρος που έχει περάσει από τον Ήφαιστο » δήλωσε ο ηγέτης του συλλόγου Γιώργος Μαλαδάκης .

«Τεράστιος παράγοντας  άριστος συνεργάτης και θαυμάσιος χαρακτήρας »μας είπε ο πρώην πρόεδρος  του συλλόγου και κουμπάρος του εκλιπόντος, Νίκος Μανιατάκης.

Με τα καλύτερα λόγια για τον Δημήτρη Φλαμπούρη  μας μίλησαν πολλοί άλλοι φίλοι και συνεργάτες, όπως ο Γιώργος Σαπουναδέλης, ο Γιώργος Κωττάκης ο Κώστας Βάρσος .

Φίλε Δημήτρη , όταν μιλήσαμε γύρω στις γιορτές  για την κατάσταση που επικρατεί με τον κορωνοιό, ήσουν αισιόδοξος και μου είπες ότι θα περάσει αυτή η κατάσταση και θα βρεθούμε και πάλι στα γήπεδα. Που να ήξερες  ότι θα  σε κτυπούσε εσένα αυτή η καταραμένη αρρώστια.

Καλό σου ταξίδι φίλε Δημήτρη Φλαμπούρη. Δεν λέω καλό Παράδεισο , γιατί το θεωρώ δεδομένο. Άνθρωποι σαν και σένα με τέτοια  καλοσύνη και αγάπη για τον συνάνθρωπο τους  δεν υπάρχουν πολλοί …..