Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πένθος στους Αγίους Αναργύρους για τον Νίκο Σαρχόσογλου

Published

on

Στη θλίψη βυθίστηκε η ποδοσφαιρική οικογένεια του ΓΣ Αγίων Αναργύρων, αλλά και η πόλη των Αγίων Αναργύρων γενικότερα με την είδηση του θανάτου του Νίκου Σαρχόσογλου.

Ο εκλιπών ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς επιχειρηματίες της πόλης και επιφανής πολίτης του Δήμου Αγίων Αναργύρων, και ήταν πατέρας του διακεκριμένου παράγοντα αλλά και προπονητή τερματοφυλάκων του ΓΣ Αγίων Αναργύρων Στράτου Σαρχόσογλου.

Η διοίκηση του ΓΣ Αγίων Αναργύρων εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση…

Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε ότι έφυγε από την ζωή ο Νίκος Σαρχόσογλου.

Υπήρξε ένας εξαιρετικός οικογενειάρχης που διακρίθηκε για το ήθος και την προσφορά του στην πόλη μας και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός .

O πρόεδρος Νίκος Δακτυλίδης . σύσσωμο το Δ.Σ. και όλη η οικογένεια του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ «ΕΝΩΣΗ» εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια σε ένα δικό μας άνθρωπο με ιδιαίτερη προσφορά στο σύλλογο που διετέλεσε αντιπρόεδρος, ταμίας και προπονητής τερματοφυλάκων, στον Στράτο Σαρχόσογλου και την οικογένεια του για τον χαμό του πατέρα του.

Καλό παράδεισο!

Ο υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος

Μιχάλης Λαγός

 

Η συντακτική ομάδα του Plekto.gr και ο υπογράφων προσωπικά απευθύνουν τα θερμά τους συλλυπυτήρια στον καλό φίλο Στράτο και στην οικογένεια του. Καλό ταξίδι ΚΥΡΙΕ Νίκο…