Connect with us

stoplekto

Πέντε γκολ και θέαμα οι πρωτάρηδες…

Published

on

Πολύ καλό ποδοσφαιρικό θέαμα πρόσφεραν την Κυριακή 18/9 στο γήπεδο Γ. Ρουμελιώτης στην παρθενική τους εμφάνιση στις δραστηριότητες της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής Πανελευσινιακή Ένωση και Αργώ Μεγάρων. Η ομάδα των Μεγάρων επικράτησε με 3-2 της Ένωσης σε αγώνα για την 1η φάση του κυπέλλου  παρουσία 150 και πλέον φίλων και των δύο ομάδων.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ με τον δαιμόνιο Βαρδάλα Γ στο 35’ και η Ένωση ισοφάρισε στο 45’ με τον Παντελίδη. Το 1-1 ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου, αξίζει να σημειώσουμε ότι στο διάστημα αυτό οι δύο ομάδες είχαν και από ένα δοκάρι με τους Παντελίδη και Κέλη.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα και παρά την πολύ ζέστη που επικρατούσε στο γήπεδο ο ρυθμός του παιχνιδιού διατηρήθηκε γρήγορος με τις φάσεις η μια να διαδέχεται την άλλη. Στο 57’ ο Γκίκας επιχείρησε δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Βασιλείου.

Ένα λεπτό αργότερα ο Βαρδάλης πέφτει στην μεγάλη περιοχή και οι Μεγαρίτες ζήτησαν πέναλτι με τον διαιτητή Μπούρδο να δείχνει παίζετε. Στο 60’ ο ίδιος παίκτης κάνει το 1-2 με ωραία ενέργεια.

Στο 71’ ο Κόρμαλης με φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή στέλνει την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Βασιλείου και φέρνει το παιχνίδι στα ίσα. Λίγα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι με την σειρά τους σε μαρκάρισμα του Κατσάφαρου στην περιοχή αλλά και πάλι ο ρέφερι αρνήθηκε την παράβαση.

Η Ένωση είχε την ευκαιρία να μπει μπροστά στο σκορ με τον Γκίκα αλλά ο τελευταίος από κοντά δεν μπόρεσε να την σπρώξει στα δίχτυα.

Ότι δεν μπόρεσε ο Γκίκας το κατάφερε ο πολύ καλός Skenderat για την Αργώ στο 82’ που πλάσαρε όμορφα τον Μικελόπουλο διαμορφώνοντας το τελικό 2-3 και δίνοντας την νίκη στην ομάδα του.

Καλός ο ρέφερι Μπούρδος με βοηθούς τους Αλιάγα και Παππά.

 

Πανελευσινιακή Ένωση: Μικελόπουλος, Αξιώτης (65’ Πολυζώνης), Ράπτης, Καραγιάννης, Βάσης, Μιχαήλος (80΄ Οικονομόπουλος), Γκίνης, παντελίδης, Κατάφαρος, Κόρμαλης, Βλαχόπουλος (50’ Κονόμι ).

 

Αργώ Μεγάρων: Βασιλείου, Πάνος, Χατζής, Κondi (82’ Καλφόπουλος), Μωραϊτης, Πιπιλής, Βαρδάλας Δ, Κέλης, Skenderat, Βαρδάλης Γ.

 

** Ανάμεσα στους φιλάθλους του αγώνα ήταν και ο Γ. Γραμματέας της Ένωσης κ. Αργύρης Οικονόμου που πριν την έναρξη του παιχνιδιού ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική σεζόν και καλή τύχη στις δυο ομάδες που σαν νέα σωματεία στην ΕΠΣΔΑ όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Οικονόμου έχουν την ευκαιρία να προσφέρουν πολλά στον αθλητισμό στις τοπικές κοινωνίες. Διακρίναμε επίσης τον επικεφαλής των Ακαδημιών του Πανελευσινιακού κ. Γιάννη Καλλιτζάκη, τον κ. Χρήστο Ρεντούμη παράγοντα του Πανελευσινιακού τον προπονητή Γιάννη Ρόκα, τον προπονητή Τάσο Γιώργα, πρώην παράγοντες του Πανελευσινιακού Γ. Κουβίδης και Πέτρος Παντελιδάκης.

 

Γράφει ο Χ. Ντάρδας.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply