Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πέντε γκολ ο Κετσετζόγλου και πάρτι ο Χολαργός στην Πετρούπολη

Published

on

Τρομερός ήταν ο Χολαργός στην Πετρούπολη, όπου επικράτησε 6-0 της τοπικής Ειρήνης έχοντας απόλυτο πρωταγωνιστή τον Νίκο Κετσετζόγλου. Ο χαρισματικός φορ βρέθηκε σε μεγαλειώδη μέρα σκοράροντας πεντάκις και σερβίροντας ένα έτοιμο γκολ. Έτσι, το σύνολο του Γιάννη Ταπραντζή πλησίασε στον πόντο το τρίτο Περιστέρι έχοντας 32 βαθμούς, ενώ το συγκρότημα των δυτικών προαστίων παρέμεινε ουραγό στους τέσσερις πόντους.

Στην ροή της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι ήταν ανταγωνιστικοί μόνο για το πρώτο ημίχρονο. Σε αυτά τα 45 λεπτά, ο Κετσετζόγλου σημείωσε δύο γκολ στο 33′ και το 45′ ύστερα από ασίστ των Πλεμμένου και Τασιούδη αντίστοιχα. Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους διαλύοντας τον αντίπαλο μία εβδομάδα μετά την μεγάλη νίκη 1-0 επί της Νέας Ιωνίας. Αρχικά στο 47′, ο Κετσετζόγλου έφτασε στο χατ-τρικ με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Πλεμμένου. Στο 52′ έκανε το καρέ από μπαλιά του Στεργιάκου και στο 60′ έχρισε σκόρερ με κάθετη πάσα τον Ντζαβίδα. Το τελικό 6-0 διαμορφώθηκε στο 73′ εκ νέου από τον δαιμονιώδη ‘Κέτσε’ που αξιοποίησε την μεταβίβαση του Ρίζου. Πέρα των έξι τερμάτων, είχαμε και μια αποβολή στο 85′ για τον Κατσίπη, ο οποίος είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα επειδή κλότσησε σε πλάγια την μπάλα από τα νεύρα του. Αιτία; Μια κόντρα του έμπειρου άσου με τον υπαίτιο της καταδικαστικής συντριβής…

Διαιτητές: Μαχαίρας Ε., Νικολάου Χ., Καπίρης Ε.

Ειρήνη (Θανάσης Ψύλλιας): Αμάραντος, Δαρδαμάνης, Λαμπράκος Β., Ασφής, Σερέτης (54′ Λάμπρου), Λιόντος, Παπαδόπουλος Ι. (54′ Θώδας), Δούμας (50′ Πουμπουρίδης), Σπυρόπουλος, Κατσίπης, Κτιστάκης.

Χολαργός (Γιάννης Ταπραντζής): Καλαματιανός, Καζάκος Α., Κατσαρός, Σπυρόπουλος, Στεργιάκος (62′ Αναστασόπουλος), Τασιούδης, Λύρας (80′ Σαμάα), Τζέλη (58′ Ρίζος), Κετσετζόγλου, Πλεμμένος, Ντζαβίδας.