Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Πέρασαν οι Αγιοι Ανάργυροι, 2-1 τον Αγιο Ιερόθεο

Published

on

Οτι δεν μπόρεσαν να κάνουν στο πρωτάθλημα οι Αγιοι Ανάργυροι το κατάφεραν στο κύπελλο, αφού επικράτησαν με 2-1 επί του Αγίου Ιεροθέου και προκρίθηκαν στην 4η φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΑ.

Στο 39ο λεπτό, ο Χριστοδούλου έκανε τη σέντρα και ο Γεωργαμλής πρόλαβε με κεφάλια την έξοδο του Μπακοδήμου για το 1-0. Στο 42’, ο Κεχρής έκανε την ατομική προσπάθεια, έστρωσε στον Τσάμογλου ο οποίος έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 45’ έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Χριστοδούλου, ο Γεωργαμλής έκανε το σουτ από κοντά και έδιωξε πολύ δύσκολα με το πόδι ο Μπακοδήμος.

Στο 58’ ο Γεωργαμλής έβγαλε με εξαιρετική μπαλιά τον Σιαλμά τετ α τετ, αλλά απέκρουσε σε κόρνερ ο Μπακοδήμος. Από την εκτέλεση του κόρνερ, ο Χαραλάμπου βρέθηκε αμαρκάριστος στο ύψος του πέναλτι και με κεφάλια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Στο 71’, το ψηλοκρεμαστό σουτ του Νησαριώτη από καλή θέση πέρασε μόλις άουτ. Ένα λεπτό αργότερα, σε προσπάθεια του Νησαριώτη, ο Μακρής βρήκε τη μπάλα με το χέρι στα όρια της περιοχής με τον διαιτητή Πατεράκη να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Νησαριώτης και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με ψύχραιμη εκτέλεση για το 2-1. Στο 75’ ο Μπακοδήμος νίκησε σε τετ α τετ τον Γεωργαμλή, με το 2-1 να μένει μέχρι το τέλος.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Χανιώτης, Βυζανιάρης, Τσαγκαράκης (54’ Ρουμελιώτης), Χαραλάμπου, Δενελάβας, Γεωργαμλής, Τσάμογλου (54’ Μακρής), Καστόρας, Κεχρής (92’ Σκαριλίγκος), Χριστοδούλου (81’ Μπελούλιας), Σιαλμάς (81’ Κατσίβελας)

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Μπακοδήμος, Ζαγκλής (46’ Μονεμβασίτης), Γκόντα, Σουλοβάρι, Καλιακούδας (64’ Μηλιώνης), Βελιανίτης, Φράγκος (67’ Νησαριώτης), Χριστούλης, Βασιλείου (46’ Ρήγας), Στόινα (46’ Εντιαγέ), Μαλλής