Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Πέρασαν τα Σούρμενα, 3-1 τον ΑΟ Ιλίου

Published

on

Πιο ουσιαστικά τα Σούρμενα νίκησαν τον ΑΟ Ιλίου με 3-1 και προκρίθηκαν στον επόμενο γύρο του κυπέλλου της ΕΠΣΑ.
Ο αγώνας είχε μελανό σημείο τον τραυματισμό του Διονύση Παπαδημητρίου του ΑΟ Ιλίου, που στο 23′ τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί ρήξη αγκώνα.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο, με τους φιλοξενούμενους να έχουν τη μεγάλη ευκαιρία στο 24′ όταν ο Αφουξενίδης απέκρουσε εκπληκτικά το πλασέ του Νάτση. Στο δεύτερο μέρος το ματς πήρε φωτιά, με τα Σούρμενα να χάνουν τεράστια διπλή ευκαιρία στο 49′ όταν ο Πετριτάι βγήκε μόνος με τον Σκυριανό, ο τελευταίος απέκρουσε σωτήρια, με τον Πετριτάι να ξανασουτάρει και τον Δαούτη να διώχνει πάνω στη γραμμή. Ο ΑΟ Ιλίου είχε μεγάλη φάση στο 54′ όταν μετά από εξαιρετική ομαδική ενέργεια ή προβολή του Νατση σταμάτησε στο δοκάρι.
Το σκορ άνοιξε στο 59′ ο Γιαννούλης με κοντινό σουτ μετά από πολλές κόντρες. Στο 66′ ο ΑΟ Ιλίου κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ράπτη από τον Οικονόμου. Το εκτέλεσε ο ίδιος κάνοντας το 1-1. Στο 77′ ο Παπαδάκης με πλασέ πάνω στην κίνηση έκανε το 2-1, και στο 87′ ο Πετριτάι έφυγε στην αντεπίθεση, πλάσαρε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Χέλμης έκανε το τελικό 3-1.
Διαιτητές : Αλάμπεης, Ρούσσος, Σπυρέλης
ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Τάπραντζης) : Αφουξενίδης, Αγγελής, Μαρινάκης, Οικονόμου, Μαχαίρας, Τσέργας, Παπαδάκης, Χέλμης, Σκεντάι (46′ Ρίζος), Γιαννούλης (89′ Αλεξανδράκης), Πετριτάι (89′ Χαπάλογλου).
ΑΟ Ιλίου (Γιώργος Τζώτζης) : Σκυριανός, Καρδάσης, Ευαγγέλου, Δαούτης, Λάχας, Καράμπελας (46′ Τζανετόπουλος), Νάτσης, Παπασπυρόπουλος (61′ Μεχμέτι), Παπαδημητρίου (23′ λ. τ. Πυλαρινός), Σκαμάνης (46′ Σπάρταλης), Μπαντές (46′ Ράπτης).