Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πέρασε αλώβητος από το Χαλάνδρι ο Μικρασιατικός

Published

on

Επιστροφή στις νίκες για τον Μικρασιατικό που επικράτησε 1-0 στο Χαλάνδρι της τοπικής Ένωσης. Το συγκρότημα τις Καισαριανής δέχθηκε αρκετή πίεση από τους ‘πράσινους’ στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, όμως σε μια αντεπίθεση πέτυχαν τον στόχο τους. Στο 55′ ο Κρασσάς έφυγε στην αντεπίθεση, έπαιξε το ένα-δύο με τον Χρήστο Μποτσιβάλη και πλάσαρε εύστοχα τον Φάνη Κατσιούλη για το τελικό 1-0. Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο να δικαιολογήσουν την υπεροχή τους, καθώς έχασαν σημαντικές φάσεις και δεν πήραν ούτε την ισοπαλία. Έτσι, οι ‘βυσσινοκίτρινοι’ έχουν 14 βαθμούς στην τέταρτη θέση, σε σχέση με το Χαλάνδρι που βρίσκεται ενδέκατο έχοντας μόλις 6 βαθμούς σε επτά αγωνιστικές.

Διαιτητές: Καλογερόπουλος Ι., Σαμοΐλης Δ., Αραβίδης Γ.

Χαλάνδρι (Τάσος Δημητρίου): Κατσιούλης Φ., Λειβαρτζινός, Λαζάρου, Θανόπουλος, Καλογήρου, Καρακάσης, Κατσιούλης Α., Φελέκης, Καγιώργης (80′ Σκούμας), Τρυφιάτης (68′ Σουμελίδης), Πατσιαβούρας (62′ Μπιζάς).

Μικρασιατικός (Κώστας Σταμπουλίδης): Δωριάδης, Φραγκής, Βουτυράς, Αϊβάζης (75′ Κολοβός Α), Κουλλίρα, Κολοβός Η., Κρασσάς, Γεροκώστας (46′ Μποτσιβάλης Χ.), Πετρίτσης, Πρασσάς, Φερατάι (46′ Ντατής).