Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πέρασε από τα Λιόσια ο Κένταυρος Βριλησσίων, 2-1 τον Ολυμπιακό Λιοσίων

Published

on

Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι όπου και οι δύο ομάδες έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, ο Κένταυρος Βριλησσίων επικράτησε εκτός έδρας επί του Ολυμπιακού Λιοσίων με 2-1.

Έφτασε έτσι τους 18 βαθμούς και παραμένει στο κυνήγι της κορυφής, ενώ οι γηπεδούχοι εμειναν στους 11 βαθμούς.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με τον Ολυμπιακό να ανοίγει το σκορ στο 9′ όταν ο Μανουσάκης κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας και με πλασέ έκανε το 1-0. Η ισοφάριση ήρθε στο 30′ όταν ο Γεωργουδάκης εκτέλεσε φάουλ από μακριά, ο Ανδρεοσόπουλος απέκρουσε ασταθώς και ο Σεκ που ακολουθούσε τη φάση έκανε το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα και κυνήγησαν το δεύτερο γκολ, κάτι που κατάφεραν στο 74′ όταν ο Γεωργουδάκης απέφυγε τον γκολκίπερ, ανατράπηκε, και το πέναλτι εκτέλεσε ο ίδιος κάνοντας το 1-2. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση, αλλά δεν τα κατάφεραν, με το 1-2 να μένει μέχρι το τέλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ ΛΙΟΣΊΩΝ: Ανδρεοσόπουλος, Ρώιμπας (74′ Παναγιωτίδης), Ζέρβας, Μανουσάκης (80′ Λαμπρόπουλος), Κλουβάτος, Βασιλάκος, Τσουκαλάς (62′ Καλκανάκος), Γανωτής, Κούστας, Τσάτσα, Λευκαδίτης (46′ Λουβερδής).

ΚΈΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΊΩΝ: Τικταπανίδης, Τσαντήλας, Χαλκιόπουλος, Τούντας, Σεκ (75′ Αργυρόπουλος), Κεραμάς, Μανίκας Ν. (46′ Φελέκης), Σαχσανίδης (46′ Πιπεράς), Νιτσάκης, Γεωργουδάκης, Αλεξανδράκης (77′ Κολιός).