Connect with us

3ος Όμιλος

Πέρασε από τα Ψαχνά η Σπάρτη

Published

on

Την επαφή της με τις πρώτες θέσεις της κατάταξης διατήρησε η Σπάρτη καθώς πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Ηρακλή Ψαχνών επικρατώντας των πράσινων με 2-0. Οι νεοφώτιστοι που προέρχονται από την ήττα-σοκ της προηγούμενης εβδομάδα από τη Χαλκίδα έβγαλαν αρκετή ποιότητα στον αγώνα και έφτασαν στο τρίποντο, απέχοντας πλέον δυο βαθμούς από τον πρωτοπόρο Παναργειακό. Σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα έπαιξε το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο όταν οι Σπαρτιάτες κέρδισαν πέναλτι και την αποβολή του τερματοφύλακα Κούμη. Την εσχάτη των ποινων ανέλαβε ο Ραχίμ ο οποίος αστόχησε. Στο 46′ ακυρώθηκε γκολ του Ανασταστάκου, με τον Κατσίκη στο 44′ να γράφει το 0-1. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ανασταστάκος στις καθυστερήσεις. 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Γ. Μωυσιάδης): Κουμής, Γούλας, Σπήλιος, Αθανασίου, Μπριλάκης, Ζαχαράκης, Χασαπίδης (22′ Καρατάσος), Σενάι (76′ Φαμπρίς), Τόρες, Καπνόπουλος (39′ Ντέντης), Καλακτσίνας

ΣΠΑΡΤΗ (Σ. Αντωνίου): Κραβαρίτης, Κατσίκης, Λιονάκης, Τέλλος (74′ Μπιταξής), Γκαλίτσιος, Καλογέρης, Αναστασόπουλος, Οικονομόπουλος, Αναστασάκος, Ραχήμ (60′ Ηλιόπουλος), Σιώπης (84′ Χαλίλι)