Connect with us

Γ Εθνική

Πέρασε από την Επισκοπή ο Εθνικός με 4-1

Published

on

Ο Εθνικός επικράτησε 4-1 της Επισκοπής εκτός έδρας και συνεχίζει να ελπίζει για  πρωτιά στον όμιλο.

Φάσεις και Γκολ του αγώνα

Στο 16′ το σουτ του Μακρυγιάννη κόντραρε σε σώμα αμυνόμενου και ο Ψαρράς μπλόκαρε.

Στο 17′ ο Χάιδος σούταρε “με τη μία” και η μπάλα κατέληξε άουτ.
Στο 21′ ο Β. Παπαγγελής σούταρε υπό πίεση με τη μπάλα να καταλήγει 2μ. άουτ.

ΓΚΟΛ! 0-1: Στο 31′ από την εξαιρετική κάθετη πάσα του Γεωργούση, ο πρώην στράικερ της ομάδας μας έφυγε στο τρανζίσιον και απέναντι στον Ψαρρά, πλάσαρε ψύχραιμα στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 34′ ο Μέτα έφυγε από έξω αριστερά, έκανε ό,τι ήθελε έναν αντίπαλό του και σούταρε στην κίνηση έξω από την περιοχή αναγκάζοντας τον Κούμπουλα να διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Με την πλασαριστή εκτέλεσή του, ο Χάιδος έβγαλε μια σέντρα, ο Τσαμπουράκης έπιασε μια “καρφωτή” κεφαλιά αναγκάζοντας τον Κούμπουλα σε νέα σωτήρια επέμβαση.

ΓΚΟΛ! 1-1: Στο 42′ από τη νέα έξυπνη ενέργεια του Οργκίτο Μέτα και το κόψιμο της μπάλας, ο Μπάρο “με τη μία” λίγο μπροστά από το ύψος του πέναλτι, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας το ματς.

ΓΚΟΛ! 1-2: Στο 45′ η Επισκοπή ζήτησε φάουλ πάνω στον Χάιδο. Το φάουλ δεν δόθηκε και 7-8 δεύτερα μετά, ο Αντωνίου σούταρε για να χτυπήσει η μπάλα στο χέρι του Πάτα. Ο κ. Μαυραντωνάκης είδε τη δεύτερη παράβαση και υπέδειξε το πέναλτι στο οποίο ευστόχησε ο  Ντινιωτάκης.

 

Στην επανάληψη  η πρώτη φάση μετουσιώθηκε σε γκολ για τον Εθνικό.

ΓΚΟΛ! 1-3: Στο 58′ από τη διαγώνια “30αρα” μπαλιά του Γεωργούση, ο Μαρκυγιάννης βγήκε από τα αριστερά και με απευθείας πλασέ έστειλε τη μπάλα στην απέναντι γωνία του Ψαρρά.

Στο 70′ από το γέμισμα του Μακρυγιάννη, ο Αντωνίου έκανε μια κεφαλιά-πάσα στον επερχόμενο Πολύζο που σούταρε μπροστά από το ύψος του πέναλτι με τον Ψαρρά να μπλοκάρει σε δύο χρόνους.

Στο 75′ από την έξυπνη μπαλιά του Κουκούλη, ο Μέτα έκανε την προβολή όμως και πάλι ο Κούμπουλα έκανε μια απίστευτη απόκρουση παραχωρώντας κόρνερ.
Στο 77′ από το νέο κόρνερ της ομάδας μας με εκτελεστή τον Μεργέμογλου, ο Κεφαλάς έπιασε την κεφαλιά όμως η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

ΓΚΟΛ! 1-4: Στο 82′ ο Κυριαζής πέρασε μία μεταβίβαση στον Πολύζο κι εκείνος πρόλαβε να “τσιμπήσει” στον Μακρυγιάννη που βρέθηκε απέναντι στον Ψαρρά που πλάσαρε και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Διαιτητής ήταν ο  Μαυραντωνάκης

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γ. Κόλτζος): Ψαρράς, Χάιδος, Συμεωνίδης, Μεργέμογλου, Μέτα, Μεσσήνης, Μπάρο (87′ Τραϊτοράκης), Τζωρτζινάκης (60′ Κουκούλης), Τσαμπουράκης (70′ Ανδριάνης), Πάτας, Κεφαλάς.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Β. Χαντές): Κούμπουλα, Παπαγγελής B., Ζωγραφάκης, Χρίστινεκ., Τσατσαρής, Μάλαϊ, Ντινιωτάκης (77′ Κυριαζής), Πολύζος (82′ Σέχου), Γεωργούσης (68′ Σκεντεράι), Μακρυγιάννης (82′ Βαλαβανόπουλος). Αντωνίου (82′ Κατσογιάννης).