Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Πέρασε από την Καισαριανή η Αμιλλα, 3-0 τον Εθνικό Αστέρα

Published

on

Ανώτερη σε όλο το ματς η Αμιλλα Περιστερίου επικράτησε με 3-0 εκτός έδρας επί του Εθνικού Αστέρα, έχοντας σε μεγάλη ημέρα τον Λατίφ Γκορίτσι που πέτυχε όλα τα γκολ της ομάδας του.

Εφτασε  έτσι τους 42 βαθμούς και είναι στη 2η θέση, ενώ ο Εθνικός Αστέρας έμεινε στους 15 και υποβιβάστηκε και μαθηματικά.

Ο Γκορίτσι σκόραρε στο 28′, στο 40′ και στο 77′, ενώ στο 85′ η Αμιλλα είχε δοκάρι με τον Κοπανά. Μελανό σημείο για την Αμιλλα η αποβολή του Ζήκου στο 72′ με 2η κίτρινη κάρτα, ο οποίος θα χάσει το ντέρμπι με τον Ιπποκράτη. Αξίζει να σημειωθεί πως δέχτηκε δύο κάρτες στην ίδια φάση για διαμαρτυρία, με τους Περιστεριώτες να εκφράζουν πολλά παράπονα για την διαιτησία.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Σέρμπος, Κοΐκου, Καπτζής Δ., Μαρκούσης, Μιχόπουλος, Ταλαμάγκας, Μπαϊράμι, Μακρής (72′ Ξενιάδης), Βάρφη Μ. ,Βάρφη Γ., Μερμύγγης (72′ Καπτζής Ρ.)

ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Γεροντάκης, Σωτηρίου Γ. (86′ Κατσαμάς), Τζαβάρας, Ασημακόπουλος, Κατσιούλας, Ζήκος, Κλαυδιανός, Παππάς, Κοπανάς, Γκορίτσι (83′ Σωτηρίου Π.), Καρράς (65′ Ασπραδάκης).