Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πέρασε από την Κηπούπολη ο Απόλλωνας Χαλανδρίου

Published

on

Μπορεί να διαθέτει ίσως τον πιο μικρό μέσο όλο ηλικίας στην Α’ ΕΠΣΑ, όμως ο Απόλλωνας Χαλανδρίου δείχνει ότι μέσα στο γήπεδο έχει την ποιότητα και την ικανότητα για να… καθαρίζει τα παιχνίδια που θα τον φέρουν πολύ κοντά στην επίτευξη του στόχου.

Η νίκη μάλιστα της προηγούμενης αγωνιστικής επί του ΑΟ Χαϊδαρίου τόνωσε τη ψυχολογία των παικτών του Χρήστου Βλάχου που επικράτησαν σήμερα με 0-2 της Κηπούπολης.

Στο 72′ ο Μήτρου και στο 74′ ο Οικονομόπουλος έγραψαν το τελικό αποτέλεσμα, εκμεταλλευόμενοι στο έπακρο ότι οι γηπεδούχοι έπαιξαν με παίκτη λιγότερο από το 32′ λόγω αποβολής του Λάππα.

Στο 33′ ο Μήτρου έχασε πέναλτι για τους φιλοξενούμενους.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Κωσταγιάννης, Τσαγκάρης και Χριστοδούλου

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Κορμπάκης, Πολυζωγόπουλος (96’ Ε. Λάππας), Ζάχαρης, Σκαλβενίτης, Ταμπάκης, Κ. Λάππας, Τζαμαλής (65’ Λίτσας), Λιαγκόζης, Αγγελόπουλος (46’ Α. Σταμάτης), Λαγός, Κούρτης (78’ Κουφογιάννης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Καλλιαμπάκος, Απειρανθίτης (65’ Παγώνης), Δ. Κουστουμπάρδης (69’ Βλογιαννίτης), Ε. Κουτσογκίλας, Παπαδόπουλος, Ακγόλι, Σταμάτης (70’ Οικονομόπουλος), Ψάλλας (46’ Μπαλαχτσής), Στεργιώτης, Μήτρου, Αλεξανδράκης.