Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πέρασε από την Πετρούπολη ο Φωστήρας Ηλιούπολης

Published

on

Αρχίζει να βρίσκει τα πατήματα του στον 2ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ Ο Φωστήρας Ηλιούπολης ο οποίος πέρασε νικηφόρα από την Πετρούπολη επικρατώντας της ουραγού Ειρήνης με 3-0. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν ότι θέλουν περισσότερο το παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που παρότι πάλεψε ειδικά στο α’ μέρος δεν τα κατάφερε να πάρει κάτι από τον αγώνα. Με αυτή τη νίκη ο Φωστήρας ανέβηκε στην 9η θέση έχοντας συγκεντρώσει 13 βαθμούς όσο δηλαδή και η Ηλιούπολυ, με τη μόνη διαφορά ότι ο Φωστήρας έχει ένα ματς περισσότερο. Από την άλλη, η ομάδα του Νίκου Κουνάδη έμεινε στην τελευταία θέση έχοντας μονάχα 1 βαθμό και δείχνει ότι εάν δεν αλλάξει πρόσωπο δύσκολα θα τα καταφέρει.

Στο α’ μέρος, το ματς ήταν μοιρασμένο, με τους γηπεδούχους να ανεβάζουν στροφές στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου και να χάνουν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 45′ αφού ο Δημήτρης Κουνάδης είδε το πέναλτι που εκτέλεσε να αποκρούεται από τον Μωραϊτη. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν στο 49′ με τον Σπυρόπουλο. Οι γηπεδούχοι αφού έμειναν πίσω στο σκορ πίεσαν αρκετά για να φέρουν το ματς στα ίσια, με το συγκρότημα του Παύλου Κυριακουλέα να χτυπάει στην κόντρα και να πετυχαίνει δυο ακόμη γκολ. Συγκεκριμένα, στο 69′ και στο 71′ ο Χρήστος Φάρος με δυο προσωπικά γκολ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με παίκτη λιγότερο αφού στο 73′ αποβλήθηκε για τους γηπεδούχους ο Σπυρόπουλος και τους φιλοξενούμενους ο Φάρος καθώς αμφότεροι πίαστηκαν στα χέρια.

ΕΙΡΗΝΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Νίκος Κουνάδης) Μουζάκης, Λιόντος, Λαμπράκος, Ασφής, Χαρισάκης, Σκεπετάρης, Θώδας (62′ Κτιστάκης), Πουμπουρίδης, Σπυρόπουλος, Κουνάδης (86′ Γουρούνας), Μούτσα (76′ Παπαδόπουλος)

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Παύλος Κυριακουλέας) Μωραϊτης (86′ Γιαννούτσος), Χρήστου (46′ Σάχου), Τοπάλλι (79′ Παπαδημόπουλος), Ασωνίτης Β., Φάρος, Μπαρδάκης, Τσικριτέας, Φαρμάκης, Ασωνίτης Ν., Λεπτάκης, Σπυρόπουλος.