Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πέρασε από την Πετρούπολη το Καματερό

Published

on

Σπουδαία νίκη 1-0 για το Καματερό στην Πετρούπολη κόντρα στην τοπική Ειρήνη. Οι ‘νερατζούρι’ ανέβηκαν ένατοι έχοντας, πλέον, 9 βαθμούς και βύθισαν περισσότερο τους ‘κυανοκίτρινους’ που μετρούν επτά ήττες σε επτά αγωνιστικές. Χρυσός σκόρερ για το συγκρότημα του Κώστα Ποζαπαλίδη ήταν ο Βασιλείου στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου, όταν και έπιασε ένα ‘κεραυνό’ από τα 30 μέτρα αφήνοντας άγαλμα τον Μουζάκη. Πέραν του γκολ και των λιγοστών φάσεων είχαμε και δύο αποβολές. Στο 33′ ο Μπίμπιζας είδε την απευθείας κόκκινη επειδή ανέκοψε τον Τζαμαλή, ο οποίος έβγαινε μόνος απέναντι από τον Ανδριόλα, ενώ στο 88′ ο Δημήτρης Κουνάδης είδε την δεύτερη κίτρινη για μαρκάρισμα. Οι δύο ομάδες αντέδρασαν στις αποβολές που έδειξε ο ρέφερι Ζαραβίνος και κυρίως οι γηπεδούχοι που δεν κατάλαβαν τον λόγο της κίτρινης για ένα απλό φάουλ.

Διαιτητές: Ζαραβίνος Α., Αργυρός Π., Γιαννουγλίδης Ε.

Ειρήνη (Νίκος Κουνάδης): Μουζάκης, Κοτσέκου (58′ Χαρισάκης), Λαμπράκος, Ασφής, Λαβρεντίεβ, Κατσίπης (75′ Παπαδόπουλος), Μπίτζας, Μούτσα, Τζαμαλής, Κουνάδης, Παπαθανασίου (46′ Κτιστάκης).

Καματερό (Κώστας Ποζαπαλίδης): Ανδριόλας, Τσουλάκος, Τσιριγώτης, Μπίμπιζας, Μποζάς (66′ Μπούγιας), Τρακόσης, Παναγιωτόπουλος (46′ Κοντόσταυλος), Μανάρας, Καλογερόπουλος, Βασιλείου (75′ Σπυρόπουλος), Λέκκας.