Connect with us

ΕΠΟ-Διαιτησία

Πέρασε από τη Ρόδο ο Εθνικός, 2-0 τον Ιάλυσο

Published

on

Παίζοντας ψυχωμένα και ανεβάζοντας την απόδοση του στο 2ο μέρος, ο Εθνικός επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας επί του Ιάλυσου και προκρίθηκε στην 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στο 7′ είχαμε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον Ιάλυσο, όταν μετά από παράλληλο γύρισμα του Γιώργου, ο Τζουανάκης έκανε το πλασέ μέσα από την περιοχή και ανάγκασε τον Κούμπουλα σε δύσκολη επέμβαση. Στο 16′ ήρθε η πρώτη καλή στιγμή για τον Εθνικό,  όταν το σουτ του Αντωνίου κόπηκε με σωτήριο τάκλιν του Καραγεώργη. Στο 23′ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία όταν από λάθος της άμυνας του Ιάλυσου, ο Πολύζος έκανε το σουτ, ωστοσο ο Τσιγάρος μπλόκαρε στο κέντρο της εστίας του.

Η πρώτη καλή στιγμή στο 2ο μέρος ήταν για τον Ιάλυσο στο 49′ όταν ο Τζουανάκης εκτέλσε φάουλ, αλλά ο Κούμπουλα έδιωξε εντυπωσιακά. Το σκορ άνοιξε στο 70′ για τον Εθνικό όταν ο Γεωργούσης έκανε ωραία ατομική ενέργεια και έδωσε στον Μακρυγιάννη που με πλασέ έκανε το 0-1. Στο 82′ οι φιλοξενούμενοι καθάρισαν το ματς, με τους πρωταγωνιστλες του πρώτου γκολ να αλλάζουν ρόλους. Αυτ.ή τη φορά ο Μακρυγιάννης με καταπληκτική μπαλιά βρήκε τον Γεωργούση, που έκανε το 0-2.

ΙΑΛΥΣΟΣ: Τσιγάρος, Πάνος (85′ Πιπέρης), Καραγεώργης (75′ Σάββας), Γιώργου, Γεωργακόπουλος (75′ Τερζίου), Αθανασίου, Κατσούκης, Πατσίλης, Βλαχάβας, Τζουανάκης, Χατζηνικόλας.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Κούμπουλα, Παπαγγελής, Ζωγραφάκης, Κατσογιάννης (83′ Κουτσοποδιώτης), Χρούστινετς, Μαλάι (74′ Θεοδώρου), Ντινιωτάκης, Πολύζος, Γεωργούσης (83′ Κυριαζής), Μακρυγιάννης (88′ Τσιάβος), Αντωνίου (74′ Μπουτσικάρης).