Connect with us

3ος Όμιλος

Πέρασε από τη Χίο ο Παναρκαδικός

Published

on

Στην 3η θέση πίσω από τον Παναργειακό τερμάτισε ο Παναρκαδικός μετά τη νίκη του στη Χίο με 1-0 απέναντι στον Κανάρη που τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα. Το γκολ του Κώτσιρα ήταν αρκετό για να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα της Τρίπολης η οποία είχε επίσης δυο δοκάρια με τους Κώτσιρα (8′) και Αρδάμη (50′). Από την άλλη, ο Κανάρης πίεσε στα τελευταία λεπτά για να φέρει το ματς στα ίσια, όμως δεν τα κατάφερε, με τον Αγριμάκη στο 85′ να έχει δοκάρι. Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τον Παναρκαδικό να ολοκληρώνει με τον ιδανικό τρόπο τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι εάν ο Παναργειακός έχανε από τη Σπάρτη, τότε η ομάδα της Τρίπολης θα τερμάτιζε στην 2η θέση.

ΚΑΝΑΡΗΣ (Μανώλης Παπαδόπουλος) Κουσουλίδης (65′ Πουλάκης), Αγριμάκης, Σκούφαλος, Γρίγγος, Χρουσάκης, Λέσι, Χριστοφί, Σεζένιας, Χριστούλης, Φαρατζής (67′ Σοβατζής), Βατερλής.

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Γιώργος Αντωνόπουλος): Μανέλης, Ασεν  (47′ Καδάς), Πετρόπουλος, Καστριτσέας, Μπίσσιας, Αρώνης, Μέλλος (80′ Χρήστου), Αρδάμης, Γαρυφαλλόπουλος (50′ Σταθουλόπουλος), Σαλαπάτας, Κώτσιρας