Connect with us

Γ Εθνική

Πέρασε από τον Ταύρο ο Αρης Πετρούπολης, 2-0 τον Φωστήρα

Published

on

Μια από τις καλύτερες φετινές της εμφανίσεις πραγματοποίησε ο Άρης Πετρούπολης που επικράτησε με 0-2 του Φωστήρα για την 19η αγωνιστική.

Ο Άρης Πετρούπολης παρουσίασε στον Ταύρο όλα τα στοιχεία που διέπουν ένα σύνολο που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό, αφού εκτός από τα δυο γκολ, είχε δοκάρι στο 43′ με τον Ανδρέα Βλαχομήτρο ενώ δημιούργησε και άλλες ευκαιρίες για να πετύχει περισσότερα τέρματα.

Σκόρερ για την ομάδα της Πετρούπολης ήταν ο Κριστιάν Μενάι ο οποίος στο 15′ με κεφαλιά έκανε το 0-1, μετά το κόρνερ του Ηλία Τσιλιγκίρη.

Το 0-2 έγινε στο 66′ όταν ο Ανδρέας Βλαχομήτρος κέρδισε πέναλτι το οποίο αξιοποίησε ο Ηλίας Τσιλιγκίρης για το τελικό 0-2.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κώστας Ψυρόπουλος) Καραγκιολίδης, Τολιος, Συριόπουλος, Κατσάρας (87′ Ζαχόπουλος), Μηλιώτης, Στεφανοβιτς, Γαιτανης (87′ Νικολάου), Γαγγος, Δώδας (46′ λ.τρ. Κουτσούμπας), Κόκας (66′ Νέρες), Μουκίδης (66′ Τσιμπόκας).

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Κώστας Βελιτζέλος) Σικαλιάς, Τσουβαλτσίδης (90+1 Θεοδωρακόπουλος), Τσερκώνης, Καρδάμης, Γκόβοτος, Μενάι (46′ Κορώνης), Τσίτσαρης, Σκεντεράι (87′ Παπανικόλας), Τσιλιγκίρης, Κρητικός Στ., Βλαχομήτρος (87 Μουστάκης).

ΠΗΓΗ: Mikriliga.com