Connect with us

8ος Όμιλος

Πέρασε από το Κερατσίνι ο Αιολικός

Στο ντεμπούτο του Παπασπύρου

Published

on

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πήρε ο Αιολικός, που επικράτησε του Κερατσινίου με 2-0.

Το παιχνίδι άρχισε με σκληρά μαρκαρίσματα στο χώρο του κέντρου. Στη πρώτη ευκαιρία του αγώνα ο Αιολικός ευτύχησε να προηγηθεί με τον Σρεσκοβιτς να πιάνει στον ύπνο τον Κουμπουλα με έναν κεραυνό στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα στο 22′.

Το Κερατσίνι πίεσε παίρνοντας μέτρα στον αγωνιστικό με τις προσπάθειες των Σάμαρη και Γκολιφινόπουλου κυρίως να αναχαιτίζονται από τους αμυντικούς του Αιολικού και το τερματοφύλακα Βρονταρά.

Στην επανάληψη το Κερατσίνι είχε ελαφρά και φλύαρη υπεροχή χωρίς να απειλούν ιδιαίτερα τον Βρονταρά.

Στο 90+3 ο Αιολικός έφυγε στην αντεπίθεση κερδίζοντας πέναλτι ,το οποίο το εκτέλεσε εύστοχα ο Άρης Λαμπράκης γράφοντας το τελικό 0-2 για τον Αιολικό.

Μεγάλη νίκη για τους Μυτιληνιούς στο ντεμπούτο του Δημήτρη Παπασπύρου στον πάγκο τους και πλέον σκοπεύουν να ανασυνταχθούν στη διακοπή περιμένοντας ξανά την έναρξη.

Το αξιοπερίεργο και αξιοθαύμαστο ταυτόχρονα ότι πάνω στα Βράχια  από το γήπεδο του Κερατσινίου βρέθηκαν 3-4 φίλοι του Αιολικού με ένα μεγάλο πανό.

Κερατσίνι: Κούμπουλα, Καλιακούδας, Γκουριώτης, Καντάρας, Ροκάκης (39′ Στριγγας), Αγγελάκης, Κουρκούτης, Μπάτσι (46′ Λένγκα), Μελλής, Γκολφινόπουλος (46′ Σπανός), Σάμαρης (82′ Νικολέτος).

Αιολικός: Βρονταράς, Αγριμάκης (60′ Κεσίδης), Ψάνης, Κοτσώνης, Μπάρκας, Κρητικός, Κατσίκης, Μπάρδος (90′ Καλαμποκάς), Μηνάς (80′ Λαμπράκης), Σρέσκοβιτς (80’ Βουκομάνοβιτς), Μίλιτς (90′ Κλούρας).

Γράφει ο Κωνσταντίνος Σουφλιάς

athlitikometopo.gr