Connect with us

4ος Όμιλος

Πέρασε από το Λασίθι ο Ιωνικός με Μιχελή

Published

on

Ο ευνοημένος της αγωνιστικής ήταν ο Ιωνικός που επικράτησε με 2-1 της Αναγέννησης Ιεράπετρας στο Λασιθι μειώνοντας τη διαφορά από την κορυφή στους τρεις βαθμούς. Οι Νικαιώτες ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα χάνοντας πέναλτι στο 9′ με τον Ηλία Κυριακίδη. Στην επανάληψη, η αλλαγή του Σταύρου Ηλιόπουλου, Βαγγέλης Κοντογουλίδης βρήκε δίχτυα στο 55′ όμως το τέρμα ακυρώθηκε μετά από υπόδειξη του βοηθού για οφσάιντ. Στο 77′ τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για την Αναγέννηση αφού ο Χαρικιόπουλος πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια αντικρίζοντας την δεύτερη κίτρινη. Στα τελευταία λεπτά, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμό πετυχαίνοντας δυο γκολ στο 83′ και στο 85′ με τον Μιχελή. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στις καθυστερήσεις με τον Κωνσταντίνου, όμως το 2-1 έμεινε μέχρι τέλους με τον Ιωνικό να πανηγυρίζει ένα σπουδαίο τρίποντο.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (Νίκος Δεδελετάκης) Αλευράς, Χατζάκης, Παϊσανίδης, Μαστοράκης, Ζαμπετάκης, Χαλκιόπουλος, Καρβούνης, Χρυσοφάκης Γ. (90′ Χρυσοφάκης Λ.), Τσαμπανάκης (48′ Κωνσταντίνου), Δεδελετάκης, Λαμπράκης (60′ Μάρκου).

ΙΩΝΙΚΟΣ (Σταύρος Ηλιόπουλος) Αδαμόπουλος, Κουσουρής, Αλεξανδρόπουλος (46′ Κοντογουλίδης), Παντελίδης, Κυριακίδης, Δάρρας, Ντούλιας, Λοϊζίδης, Σκαφτούρος, Μιχελής, Σιμιτσής.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply